Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-29 12:37:00

Silva Network binlerce kişiye iş imkanı sunuyor

İstihdamın çok önemli olduğu bu zor ve hassas dönemde evine gelir sağlamak isteyen kişiler için önemli imkanlar sunan Silva Network, şeffaf sistemiyle yeni bir kariyer fırsatı sunuyor. Kararlılık ve cesaretle başlandığı takdirde gerçek bir kazanç kapısına dönüşen sistemi, kariyer olarak seçebileceğiniz gibi mevcut işinizle birlikte sürdürebileceğiniz ek iş olarak da değerlendirebilirsiniz. 
Silva Network, Türkiye genelinde 100 binin üzerinde üyeye iş imkanı sağlayarak, gerek kaliteli ürünleriyle, gerek müşteri memnuniyetiyle hızla büyümeye devam ediyor. Küresel bir kriz ile karşı karşıya olduğumuz bu günlerde binlerce kişiye umut olan sistemi Silva Network Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak anlatıyor. 
“Doğrudan satış formülü ile yeni bir kazanç kapısı açıyoruz”
21.yüzyılın ticaret sistemini domine eden network marketing, kişinin tamamen kendi emeği ile orantılı olarak gelir sağlamasına olanak sağlıyor. Tüm üyelere eşit fırsatlar sunan, başlamak için bilgi ve deneyim gerektirmeyen ve özgür çalışma saatlerine olanak tanıyan bu sistem modern zamanların yeni kariyer fırsatlarının başında geliyor. Giderek ilerleyen network marketing; doğrudan satış sektörü Türkiye’de 650 milyon Euro büyüklüğünde bir ekonomik havuz oluşturuyor. Biz Silva Network olarak bu sistemi güvenilir bir zeminde şeffaf bir organizasyonla yürütüyor, 13 yıllık sektör deneyimimizle tüm üyelerimize kazanca açılan bir kapı sunuyoruz. Doğru ve doğal ürünleri tüketicilerle buluşturmayı kendine hedef edinen sistemimiz aynı zamanda birçok kişinin doğrudan satış formülü ile kazanç elde etmesini amaçlıyor. Temizlikten kişisel bakıma, kozmetikten ev yaşamına dair yüzlerce ürünü kapsayan sistemimizin çalışma modelini şu şekilde açıklayabiliriz. “Kullan, tavsiye et ve kazan”. Bunun için kişiler telefonlarımızdan veya web sitemiz üzerinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyor. Üyelik tamamen ücretsiz ve herhangi bir yaptırım söz konusu değil. İstenildiği zaman sistemden çıkılabilir ayrıca kişinin kendisi istemediği sürece üyeliğinin silinmesi söz konusu değildir. Bu noktada özgür bir sistem sunduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.
“Sistemin 4 farklı kar kanalı var”
Silva Network’te farklı kazanç elde etme yöntemlerinin olduğunu ifade eden Karapıçak; “Bunlardan ilki sıcak satış karıdır. Şöyle ki, üyelerimiz ürünü çıkış fiyatından alıp katalog fiyatından satarak sıcak satış karı elde eder. İkinci satış kalemi ise sistemimizden aldığı primdir. Bu noktada üyelerimiz kendi yaptıkları alışverişlerden ve kendi grubuna ait üyelerin yapmış olduğu ürün alımından prim kazanmaktadır. Üçüncü kar kanalımızda çeşitli promosyonlar yer almaktadır. Aylık hedefleri tamamlayan üyelerimiz belirlediğimiz promosyonları kazanmaktadır. Bu promosyonlar çeyrek altından başlayıp arabaya kadar değişmektedir. Son kar yöntemimiz ise her pazartesi üyelerimize gelen mesajlarda da belirtildiği gibi belli bir tutarın üzerinde alışveriş yapan üyelerimize giden hediyelerdir. Bu hediyeleri kendileri kullanabileceği gibi %100 kar ile satarak kazanç elde edebilmektedirler. Aynı zamanda diğer hiçbir network sisteminde yer almayan bir kar kanalımız daha mevcut. Danışmanlar Türkiye genelinde istediği yerden online sipariş alıyor, biz Silva olarak istenilen adrese kargo yapabiliyoruz, sıcak satış karını da danışmanın hesabına gönderiyoruz” dedi.
“Yüzde 100 Türk sermayesi ile 13 yıldır birinci önceliğimiz güven”
Network marketing sisteminde en önemli argümanın güven olduğuna dikkat çeken Silva Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak; “Bizim için üyelerimizin bize duyduğu güven her şeyin üstünde gelmektedir. Bu güvenin arkasında 20 yıllık tekstil, 13 yıllık doğrudan satış tecrübemiz var. Biz sistemimizi gerçekten bir gelir kapısı haline getirmek için her detayı titizlikle yürütülen bir yapı inşa ettik. Bunun için yazılım geliştirdik ve alt yapımıza ciddi bir yatırım yaptık. Başarımızı sürdürülebilir kılmak için sürekli olarak ARGE çalışmalarımız devam ediyor. Aynı şekilde sadece kendi bünyemizde üretip güvenliğinden emin olduğumuz ürünleri satışa çıkarıyoruz. Bunun için kendi kimyagerlerimiz sürekli çalışarak ürün gamımızı zenginleştirecek formüller üretiyor. Bizim bu noktadaki bir diğer kriterimiz kendi ürünlerimizin denenerek tavsiye edilmesi. Zira bu sistemde tavsiye, kilit rol oynuyor. Memnun kalan müşterilerimiz tavsiye ettikçe gerekli olan arz-talep dengesi de sağlanmış oluyor” dedi.
www.silvanetwork.com

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.