Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-14 09:56:00

Aegon’da yeni genel müdür yardımcısı

Türkiye'nin önde gelen hayat sigortası şirketlerinden Aegon’da, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine atanan Seda Hacıoğlu, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1998 yılında mezun olduktan sonra, kariyerine Ernst & Young şirketinde finansal denetim bölümünde başladı. Kurum bünyesinde denetim alanında farklı sorumluluklar üstlenen Hacıoğlu, 2012 -2015 yılları arasında Ernst & Young Denetim Bölümü Ortağı olarak görev aldı. İş hayatına 2015-2019 yılları arasında Ergo Türkiye Finanstan sorumlu İcra Kurulu üyeliği ile devam etmiş olup, 17 Şubat 2020 itibarıyla Aegon Türkiye Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başlamıştır. Seda Hacıoğlu evli ve 1 çocuk annesidir.

 

Aegon Hakkında:

Aegon, Amerika, Avrupa ve Asya’da faaliyet gösteren şirketleri ve 26 binden fazla çalışanı ile hayat sigortası, emeklilik ve fon yönetimi alanlarında, dünyada lider konumda bulunan şirketlerden biridir. 

 

2008 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Aegon Türkiye’nin, Türkiye nüfusunun yüzde 90’ına ulaşan şube ve bölge müdürleri ve 700’e yakın çalışanı bulunmaktadır. Toplam prim üretiminde ilk onda, birikim ürünleri ve yeni iş prim üretiminde birinci sırada yer alan Aegon Türkiye; ihtiyaç ve müşteri odaklı ürün ve hizmet anlayışıyla sektörde ilklere imza atan hayat sigortası şirketidir.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.