Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-28 10:46:00

Zamansız Klasik: Smokin

Yazın sıcak günlerine yakışan açık renkleri smokine uyarlayan Cacharel, açık bej renginde tasarlanmış yün karışımlı smokini ile özellikle kır ve plaj düğünleri için mükemmel bir seçenek sunuyor. Saten öğe barındırmamasıyla güncel bir yaklaşım sunan smokin, günlük hayatta şık bir takım elbise olarak da kullanılabiliyor. Smokin, kahverengi kemer ve püsküllü klasik tarzda kahverengi bir ayakkabı ile tamamlanarak kusursuz bir uyum sergiliyor.

Cacharel, koyu renklerin sofistike havasını seven erkekleri de unutmuyor. Lacivert ve siyahın birlikte kullanımıyla tasarlanan yün karışımlı Cacharel smokin, klasik siyah smokinlerden farklı bir görünüm isteyen, stilinde canlılık arayan erkekler için tasarlandı. Siyah saten yaka ile süslenen smokin, örme papyonla farklı kumaş türlerinin bir arada kullanılmasının yarattığı eklektik tarzı vurguluyor.

Cacharel'in önerileri arasında Cacharel Piliseli Beyaz Gömlek (549TL), Cacharel Lacivert Smokin (1999TL) ve Cacharel Püsküllü Kösele Ayakkabı (1099TL) bulunuyor.

www.cacharel.com.tr

Cacharel Hakkında

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 10 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilmekte. Marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir stil sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye'de 20, yurt dışında 38 olmak üzere toplam 58 mağazaya sahip olan Cacharel, zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü.

Kaynak:noa - agency

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.