Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-05 15:30:00

Şehirli kadın çantasına klas dokunuş

Hikâye dolu tasarımları ile Türkiye’de ve dünyada büyük ilgi gören çanta markası Mehry Mu, İlkbahar – Yaz 2020 koleksiyonunda şehirli kadınlar için işlevsel ve şık alışveriş torbaları ile ses getiriyor.

Zamansız Mehry Mu kadınının ikonik parçası ‘Fey” yeni sezonda alışveriş çantasına uyarlanıyor. İşlevsel olduğu kadar şıklığından ödün vermeyen yepyeni Fey Shopper, ön kısmında bulunan sabit ayrı bölmesi ile çantada telefon ve cüzdan arama telaşına son veriyor. Günlük hayattan seyahate, çocuk çantasında okul ve iş çantasına kadar kullanım alanının genişliği ve işlevselliği ile dikkat çeken Fey Shopper Bag, Mehry Mu ruhunu yansıtırken aynı zamanda fonksiyonel ve geniş bir çanta arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Koleksiyonda, beyazın ve kremin sadeliği, turuncunun enerjisi, siyah ve lacivertin asaleti ve hâkî yeşilin dinginliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Fey Shopper, kroko baskı ve düz deri seçenekleriyle şimdi satışta.

Uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil eden şıklığın ve zarafetin zamansız markası Mehry Mu, dünyada 6 kıtada prestijli satış noktaları ve İstanbul Havalimanı mağazasıyla yılın en arzulanan tasarım çantalarını İngiliz Kraliyet Ailesi, Olivia Palermo, Jennifer Lawrence, Nicky Hilton Rothschild, Christina Hendricks, Katherine Schwarzenegger ve Suri Cruise gibi birçok önemli isim kullanıyor.

Mehry Mu Hakkında:

Türkiye’nin ilk tasarımcı çanta markalarından Mehry Mu, Bebek’teki mağazası İstanbul Havalimanı’ndaki mağazası ve mehrymu.com dışında, Farfetch.com, netaporter.com, Paris’te Le Bon Marché, Londra'da Harvey Nichols, New York'ta Bergdorf Goodman, Türkiye'de Beymen gibi dünyanın önde gelen onlarca önemli mağazasında satışa sunuluyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.