Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-25 13:27:00

Doğal havalandırmada alışveriş deneyimiyle Dünya'da ve türkiye'de tek

Dünyaca bilinen DN 5 sertifikasına göre doğru çalışma sistemi ile 332 adet cam ile doğal hava akışını sağlayan Kuzu Effect AVM, sağlıklı ve güvenli alışverişin adresi olmaya devam ediyor.

Ankara’da İlk

Ledd Gold Sertifikalı mimarisi ile Ankara’nın en gözde lokasyonu içerisinde yer alan Kuzu Effect AVM, rüzgâra ve yağmura duyarlı cam havalandırma sistemi ile doğal hava akışı sağlıyor. Çatıda bulunan 332 adet açılır kapanır cam sisteminin yanı sıra her katta bulunan teras seçeneği ile benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. Teras kısımlarında bulunan katlanabilir teras kapısı mekanizmalarının açılması ile açık hava deneyimi de yaşatan Kuzu Effect AVM’de tavan camları yağış ve kuvvetli rüzgâr anında otomatik olarak kapanıyor. Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı yönergelere göre ziyaretçilerinin sağlığını ilk sırada tutarak önlemlerini genişleten Kuzu Effect AVM’de, 24 saat hava akımı katlanabilir camlar ve otomatik açılır camlar ile sağlanıyor. Böylece temiz hava sirkülasyonunun sağlandığı Efffect’te Eymir ve ormanın doğal havası alışveriş tutkunuz ile bütünleşiyor. Cadde alışverişi tadında keyif sunan Kuzu Effect AVM, 12.00-20.00 saatleri arasında hijyen ve konforu harmanlayan bir hizmet sunuyor.

Hijyen Önlemleri İlk Sırada

Doğal hava ile havalandırma sağlanmasının yanı sıra alışveriş merkezi içerisinde yoğun hijyen önlemleri de uygulanıyor. Maske kullanımının zorunlu tutulduğu Kuzu Effect AVM’de girişte güvenlik görevlileri tarafından ateşiniz ölçülüyor. İçeride yer alan dezenfeksiyon sensörleri ile ek hijyeni sağlanıyor. Oturma banklarında ziyaretçiler için sosyal mesafe uyarıları yer alıyor. Yürüyen merdivenlerde sosyal mesafenin hatırlatıldığı Kuzu Effect AVM’de, lavabo aynalarında da aralıklı kullanım uyarıları yer alıyor. Tüm mağazaların ve ortak alanların dezenfekte edildiği Kuzu Effect AVM’de gün içerisinde aralıklı olarak temizlik sağlanıyor. Metrekare sınırına göre günlük 2800 ziyaretçi sınırı getiren Kuzu Effect AVM, kendi içerisinde oluşturduğu dezenfekte timi ile yoğun kullanılan alanlarda sıklıkla temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor. AVM’nin tamamı günde iki defa dezenfekte edilirken, ziyaretçilerin yoğun olarak kullandığı alanlar ise 30 dakikada bir dezenfekte ediliyor. AVM giriş kapıları ve yoğun kullanılan alanlara yerleştirilen dezenfektan dispanseri ile de tedbir elden bırakılmıyor. Vale hizmetlerinin de yeniden başladığı Kuzu Effect AVM’de alışveriş severlerin bütün konforu hijyen kuralları çerçevesinde şekillendiriliyor. AVM içerisinde yer alan bebek aracı, emanet dolabı ve tekerlekli sandalye kullanımı da hijyen hususunda hizmet vermiyor.

Doğa Manzarası İle Kaliteli Bir Yaşam

Ankara’nın en yeşil manzarasına sahip Kuzu Effect AVM, Orman manzarası ile alışveriş deneyimine keyifli anlar katacak detaylara sahip. Manzara ve teras seçenekli restoranları ile kendine kaliteli zaman ayırmak isteyenleri ağırlayan alışveriş merkezi, restoranlarında da yoğun sağlık önlemleri uyguluyor. Mağaza ve restoranların kişi sayısına göre misafir kabul ettiği Kuzu Effect AVM, dezenfeksiyon günün belirli saatlerinde temizlik timi tarafından gerçekleştiriliyor. Mağazaların açılış ve kapanış saatleri ile hem ziyaretçilerin hem de mağaza personelinin sağlığı ön planda tutuluyor. Mağaza girişlerinde yer alan el antiseptiği ile misafirler ellerini antiseptikle temizledikten sonra girişleri sağlanıyor.

Restoranlarda QR Kodlu Önlem

Kontrollü normalleşme süreci ile Ankara’nın en gözde mekanlarını bünyesinde barındıran Kuzu Effect AVM, restoranları ve foodland alanında aldığı tedbirleri ile içerisinde yer alan sisteminde hijyen kuralları çerçevesinde ilerlemesini sağlıyor. QR kodlu menüler ve temassız ödeme seçenekleri ile temas olanağını en aza indirgeyen Kuzu Effect AVM, sosyal mesafeye uygun yeniden düzenlenen restoranlarında orman manzarası ve temiz hava eşliğinde şık bir yemek keyfini de sizlerle buluşturuyor. Ayrıca, mekan giriş holünde personelin ve ziyaretçilerin kolayca görebileceği genel kullanım alanlarında, tesiste uygulanan ve uyulması gereken COVID-19 tedbirleri ve kurallarının yer aldığı panolar da düzenli hatırlatmalar sağlıyor. Mutfak temizliği ve gıda güvenliği protokolü, haşere ve zararlılarla mücadele protokolü çerçevesinde sunulacak olan gıdaların hazırlanışından servis aşamasına kadar her türlü önlem alınıyor.Servis personelinin ise günlük temizliği, hijyeni gibi kontroller sağlanarak önlemlere uyması ve kaliteli hizmet ilkesi önemseniyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.