Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-13 17:25:00

Selami Şahin'den film gibi arşiv

Usta sanatçı Selami Şahin, geçmişte rol aldığı filmlere ait afiş ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerine büyük bir sürpriz yaşattı.

 

Başarılı sanatçı Selami Şahin'in unutulmaz oyunculuğu ile hafızalara kazınan filmlere ait paylaşımlar, ilgi ile takip edilirken sevenlerinden büyük beğeni topladı.

 

Bugüne kadar toplam beş farklı filmde oyunculuk performansı sergileyen Selami Şahin’in ilk deneyimi olan 1970 yapımı Köyün Beş Güzeli adlı sinema filmi, müzikal komedi tarzının önemli örnekleri arasında gösteriliyor.

 

Usta sanatçının ön plana çıkan diğer filmleri ise sırasıyla 1981 yapımı olan Bağrımdaki Ateş, 1985 yapımı Kaderi Zorlama, 2002 yapımı Mumya Firarda ve 2010 yapımı The Dealer filmleridir.

 

Mumya Firarda filminde Teoman, Nurgül Yeşilçay, Nurseli İdiz, Acun Ilıcalı, Şebnem Dönmez ve Tuba Ünsal gibi isimlerle birlikte aynı projede yer alan Selami Şahin, bu filmde Ekrem karakterine hayat vererek sinemanın önemli aktörleri arasında yerini almıştır.

 

Paylaşımlarıyla bilinmeyen yönlerini hayranlarına takdim eden usta sanatçı Selami Şahin, böylelikle sinema sektöründeki iddiasını da gözler önüne serdi.

Kaynak:
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.