Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-07 10:57:00

Sinoz'dan zamanı tersine çevirecek iki yeni ürün birden

Sinoz 24KGold Beauty Serum ile aydınlık bir cildin farkına var... Formülündeki bitkisel özler sayesinde ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunan Sinoz 24KGold Beauty Serum, 24K altın parçacıkları ile yaşlanmaya savaş açıyor.Altın cevherinin iletken özelliği ile Hyalüronik asit ve kolajeni cilt altına emilimi hızlandıran ürün anında botoks etkisi yaratıyor.

İçeriğindeki kolajen ile ince çizgilere dolarak daha sıkı, pürüzsüz ve genç bir görünüm sağlayan Sinoz 24K Gold Beauty Serum, cildi yoğun bir şekilde nemlendirirken aynı zamanda göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı oluyor. Sinoz 24K Gold Beauty Serum içeriğinde bulunan hyalüronik asit ve kolajen ile cilde ihtiyacı olan nem desteğini sağlıyor ve cildi yeterli nem seviyesinde tutuyor. Düzenli kullanıldığında, içerdiği bileşenler ve altın parçacıkları sayesinde, cildin ışıltısını arttırmaya, yaşlılık belirtilerini önlemeye ve nem dengesini sağlamaya yardımcı oluyor.

Sinoz 24K Gold BeautySerum Nasıl kullanılır: Yeterli miktarda jel serumunu göz çevresi hariç temiz yüze, günde iki defa dairesel hareketlerle uygulayınız.

 Sinoz %10 C Vitamini Serumu ile ışıltılı cildin farkına var

İçeriğindekiyüzde 10 yoğun C Vitamini ve Hyalüronik Asit ile cildin aydınlık görünmesini ve renk tonu eşitlenmesini sağlayanSinoz %10 C Vitamini Serumu,cildin donuk ve yorgun görünümünün azalmasına ve ışıldamasına yardımcı olur.Sinoz %10 C Vitamini Serumu; yoğunlaştırılmış C vitamini içeriği sayesinde, ince çizgileri doldurarak azaltmaya yardımcı olurken formülündeki Hyalüronik Asit cilde aydınlık verir.İlk kullanımdan itibaren cilde etki etmeye başlayan Sinoz %10 C Vitamini Serumu, C vitamininin gücünü yüksek konsantrasyonda sunarak cildinizi aydınlatmaya ve renk tonunu eşitlemeye yardımcı olur.

Sinoz %10 C Vitamini Serumu düzenli kullanıldığında sonuç; elastikiyetini kazanmış, zamana meydan okuyan, canlı, pürüzsüz ve renk tonu eşitlenmiş cilt görünümüdür.

Sinoz %10 C Vitamini Serumu nasıl kullanılır:  göz çevresi hariç temiz cilde uygulanır. Günde iki defa kullanılabilir. Gece temiz cilde ve gündüz makyaj yapmadan önce kullanılabilir. Serum sürüldükten sonra yüzde ısı artışı hissi normaldir.

Detaylı bilgi için: www.sinoz.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.