Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-09 16:00:00

Red Bull Warm Up finalistlerini müzikseverlerin oyları belirleyecek

Yeni nesil sanatçıları destekleyen Red Bull Warm Up yedi yıldır müziğe ilgili ve özgün müzik üreten herkese şans tanıyor. Bu yıl ilk kez sadece online olarak başvuru alan projede kendi bestelerini ve performanslarını bir video aracılığıyla gösteren katılımcılar arasından en iyileri, 9-15 Haziran tarihleri arasında Redbull.com/warmup adresinden müzikseverlerin oyları belirleyecek. Türkiye’nin her yerinden katılımın gerçekleştiği projede, müzikseverlerin oyları ile belirlenen 10 finalist arasından seçilen 1 müzisyen ya da grup, kendi video klibine kavuşacak ve donanımlı bir müzik stüdyosunda kayıt alma şansı yakalayacak.

 

Yeni nesil sanatçıları ve müzik türlerini destekleyen Red Bull Warm Up son yedi yıldır yeni isimlere destek veriyor. Bu yıl yalnızca online olarak olarak yürütülen proje, yeteneğine güvenen ve müziğinin sınırları aşması gerektiğine inanan yetenekler için daha ulaşılabilir bir platforma dönüştü.

 

Şimdi sıra oylamada

Kendi bestelerini maksimum 4 dakikada sergileyerek bir video çeken katılımcıların performanslarının yer aldığı başvuruları 5 Haziran 2020 tarihinde tamamlandı. Şimdi ise sıra müzikseverlerin oyları ile finale kalacak 10 müzisyen ya da grubun belirlenmesine geldi. Türkiye’nin her yerinden müzikseverlerin oyları ile RedBull.com/Warmup adresi üzerinden 9-15 Haziran tarihleri arasında seçilecek en iyi 10 müzisyen ya da grup finale kalacak. Jüri seçiminin ardından seçilen 1 müzisyen ya da 1 grup ise kendi video klibine kavuşacak. Aynı zamanda Red Bull’un desteği ile tam donanımlı müzik stüdyosunda kayıt alma şansı da yakalayacak. Böylece Red Bull Warm Up ile sesini kitlelere duyuracak. Kazanan grup ya da müzisyen ise 18 Haziran’da duyurulacak.

 

Bugüne kadar The Kites, Yüzyüzeyken KonuşuruzNilipek., BubituzakNova NordaThe Away Daysİdil Meşe, Al'York, Ethnique Punch gibi birçok ismin yer aldığı Red Bull Warm Up’a ilişkin daha detaylı bilgi ise RedBull.com/Warmup adresinde.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.