Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-30 10:44:00

Anadolu Sigorta bölgesel acente toplantılarında acenteleriyle buluştu

Anadolu Sigorta, acenteleriyle bölgesel bazda bir araya gelmek için düzenlediği, Şubat ayında başlayan toplantılar serisini tamamladı. Geleneksel olarak bölge müdürlüklerinin bulunduğu illerde yapılan toplantılar, koronavirüs salgını sürecine rağmen, kesintiye uğramadan video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Anadolu Sigorta, Şubat ayında başlattığı Bölgesel Acenteler Toplantılarını, salgın sürecinin başlamasının ardından, video konferans yöntemiyle tamamladı. Mayıs ayında, Kıbrıs Şube, Akdeniz, Orta Karadeniz ve Karadeniz Bölge acenteleri ile gerçekleştirilen toplantılara Anadolu Sigorta üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Acente İlişkileri ve Satış Yönetimi Müdürlüğü ve acente temsilcileri katıldı.

Toplantıların açılış konuşmasında Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan “Bu sürecin başında beri teknoloji sayesinde sizlerle video bağlantılarıyla bir araya gelmeyi sürdürdük. Müşteri memnuniyetini odağımıza alarak, acentelerimizin de talep ve ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi sürekli yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Acentelerimiz başarılarımızda önemli paya sahip, biz sizlerle birlikte büyüyoruz” dedi. Toplantılarda, Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören, şirketin ve ilgili bölgelerin 2020 yılı üretimine ilişkin bilgilerini, bölgelerin iller bazında üretim durumunu paylaştı.

Covid-19 kapsamında alınan önlemlere ve aksiyonlara değinen Anadolu Sigorta I. Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu ise “Bildiğiniz üzere, yaşanan korona virüs salgını nedeniyle, bu süreçte gerekli tüm önlemleri gecikmeksizin aldık ve iş sürekliliğini göz önüne alınarak hızlıca uygulamaya geçirdik” dedi. Tiryakioğlu önümüzdeki dönem acentelere ve sigortalılara sunulacak kolaylıklar ve yeni uygulamalar hakkında da bilgi verdi.

Konuşmaların ardından, Anadolu Sigorta Kazandıran Ürünler Paketi (KÜP) uygulamasının tanıtımı yapıldı. İlgili bölgenin 2019 yılı kasko, konut, bireysel sağlık ve ticari yangın branşları üretim sıralamasında ilk 3’e giren acenteler takdim edildi. Acenteler ile soru-cevap şeklinde fikir paylaşımı da yapıldı.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.