Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-21 08:32:00

Şirket Haberleri

AKBNK – 42 gün vadeli 866,0 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

ATAGY – Aracı kurumu ile piyasa yapıcılık faaliyetlerinin sonlandırıldığı açıklandı.

BURVA – Borsa tarafından şirket paylarına 20 Ekim’e kadar açığa satış, kredili işlem yasağı ve brüt takas tedbiri getirildi.

BOSSA – Şirketin 7000 KWDC kapasiteli fabrika çatı üzeri Güneş Enerjisi yatırımının 2400 KWDC kapasitelik kısmının devreye alınarak elektrik üretimine başlandığı açıklandı.

CEMTS – Mercedes üretim hattında deneme üretimlerinin tamamlandığı ve ürün onayının alındığı, coronavirüs kısıtlamaları sonrasında Mercedes saha ziyaretini takiben seri üretime geçileceği, MAN için yılın son çeyreğinde üretim hattı montajının tamamlanması ve deneme üretimine geçilmesi hedeflenmekte olduğunu açıklanması kapsamında,  yeni üretim hattı onayı için gerekli teknik dokümanların Mercedes tarafından onayının beklendiği ve yeni üretim hattı onayı sonrası bu hatta da seri üretime geçileceği, MAN firmasına, mevcut denge çubuğu üretim hattının Temmuz ayı sonu itibari ile seri üretime başlanacağı belirtildi.

DOAS – Şirketin YKBNK liderliğinde oluşturulacak konsorsiyum ile kullanılacağı belirtilen 6 yıl vadeli 110 milyon euro karşılığı TL tutarındaki kredi için imzalanan yetki anlaşmasının 70 ay vadeli 750 milyon TL olarak revize edildiği açıklandı.

ERBOS – Kayseri Merkez fabrikasında 3 vardiya, Serbest Bölge fabrikasında ise 2 vardiya olmak üzere üretim faaliyetine tekrar başlandığı açıklandı.

FONET – Şirketin Turkcell Satış ve Turkcell Teknoloji ile Bursa Entegre Sağlık Kampüsü HBYS Uygulama Hizmetleri Alım sözleşmesi imzaladığı, sözleşme hizmet süresinin Haziran 2023 proje bedelinin ise 13,8 milyon TL olduğu açıklandı.

GEDIK – 184 gün vadeli 48,6 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

GLYHO – Şirketin %95,50 oranında bağlı ortaklığı Naturelgaz’ın Socar LNG paylarının tamamını satın almak amacıyla imzaladığı Hisse Satın Alım Sözleşmesi kapsamında yapılan izin başvurularının Rekabet Kurumu tarafından olumlu karşılandığı, EPDK başvurusunun ise incelemede olduğu açıklandı

ITTFH – HALKB’den kullanılan 10,9 milyon TL tutarındaki kredinin %14,90 olan faiz oranının %13,0 olarak güncellendiği, ödeme vadesinin Aralık 2020 tarihine kadar ödemesiz olmak üzere, 60 ay vadeli, 6 ayda bir ödemeli olarak belirlendiği açıklandı.

KENT – Sermaye artırımından elde edilecek fonun bina geliştirme, üretim ekipmanları ve ambalaj ve paketleme ekipmanlarında kullanılacağı açıklandı.

PAPIL – Şirket tarafından TÜBİTAK- Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Destekleme Programı kapsamında yapılan başvurunun olumlu sonuçlandığı ve TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı ile Proje Sözleşmesinin imzalandığı açıklandı.

TSPOR – Futbol A Takım Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir’in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı.

UZERB – Medikal maske satışı ve aracılığı konusunda çalışmalarına devam edildiği, 18 ay boyunca devamlılık sağlayacak bir satışa aracılık etmek üzere başlanan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı açıklandı.

VESBE – 1 yıl süreli Yönetici Sorumluluk Sigortası yaptırıldığı açıklandı.

VESTL – 1 yıl süreli Yönetici Sorumluluk Sigortası yaptırıldığı açıklandı.

YESIL – VBTS kapsamında şirketlerin paylarına 4 Ağustos’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, mevcut durumda tüm paylarda SPK kararı gereği açığa satış yasağı bulunmakta.

ZOREN – 1 yıl süreli Yönetici Sorumluluk Sigortası yaptırıldığı açıklandı.

AVHOL – Alsancak Sağlık Hizmetleri tarafından 1,72 – 1,73 TL fiyat aralığından 1.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %57,29’a geriledi.

PENGD – Şirket sermayesi bugün 55,6 milyon TL’den %214,75 oranında bedelli olarak 119,4 milyon TL artışla 200,0 milyon TL’ye yükseltilecek olup, düzeltilmiş pay fiyatı 2,4234 TL’ye denk gelmekte.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.