Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-31 16:15:00

Kömür özlü maske ile güzelliğin madenine yolculuk

Bugüne kadar hiç yaşanmamış olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Yeni şartlarına adapte olmayı başardığımız bugünleri kendimiz için yapıcı ve keyifli hale getirmenin peşindeyiz hepimiz. Belki de yıllardır hiç bu kadar uzun süreyle evde kalma fırsatımız olmamıştı. Şehir hayatının yüzümüzde bıraktığı etkileri bir bir ortadan kaldırmanın tam zamanı şimdi. “Evde geçen en güzel zaman, güzelliğe harcanan zamandır” diyen İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, akıllı maske cihazı UFO ve kömür özlü Matte Maniac maske ile sizi saklanmış güzelliğinizi keşfedeceğiniz 90 saniyelik bir yolculuğa davet ediyor.

Bizden önceki nesillerin görmediği oldukça farklı hayat pratiklerini uyguladığımız bir dönemden geçiyoruz. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını koruma amacıyla evde kalmayı tercih ettiğimiz bugünlerde evde geçen zamanı en üretken ve keyifli hale getirmenin peşindeyiz. Bugünler, çalışma hayatının ve büyük şehrin getirdiği tüm yıpranmışlıkları iyileştirmenin ve güzelliğimize vakit ayırmanın tam zamanı. Kent yaşamı şüphesiz cildimizde farklı kirliliklerin birikmesine, zararlı partiküllerin cildimizde hapsolmasına neden oluyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu dünyanın ilk akıllı maske terapi cihazı UFO ve kömür özütlü maske Matte Maniac ile cildimizin derinlerine inip orada saklanan gizli güzelliğimizi açığa çıkarmak için 90 saniyelik bir yolculuğa davetliyiz.

Kömür Özütüyle Derinlemesine Bakım

FOREO’nun devrim niteliğindeki yeniliği akıllı maske cihazı UFO ile birlikte çalışan aktif maskelerden biri olan Matte Maniac, doğal kömür içeriğiyle sadece 90 saniye içinde cildinizi derinlemesine arındırıyor. UFO’nun Kriyoterapi ve mavi LED ışık teknolojisini birleştirdiği bu bakım terapisi, düzenli olarak uygulandığında her daim sağlıklı görünen, gözenekleri ve kusurları minimuma inmiş bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Özenle seçilmiş Kore’nin seçkin formüllerinin kullanıldığı, ekstra arındırıcı kömürlü Matte Maniac maske, tazelenmiş bir cilde ulaşmak için aşırı sebumu ve kiri çekiyor. Cildinizin doğal yağ dengesini desteklemeye yardımcı olan bu muhteşem maske, spa kalitesindeki bir bakımı evinizin konforlu ortamında size sunuyor. Cildiniz için matlaştırıcı etkisi olan bu maske bakımı, sadece 90 saniyede, yağlı parlaklığı giderirken, gözenekleri azaltıyor, cilt tonunu eşitliyor ve kusurları minimize ediyor.

Evde Spa Kalitesinde Maske Terapisi

Yağ içermeyen ve yoğun aktif bileşenlerden oluşan bir formüle sahip Matte Maniac, sağlıklı bir cilde kavuşmanız için kömürün doğal mucizesini kullanıyor. Aktif bileşenleri cilde nazik bir şekilde aşılarken, ciltte bulunan toksinleri derinlemesine temizliyor. Sahip olduğu kar lotusu ve güvercin ağacı özü ile cildinizdeki gözeneklerin görünümünü en aza indirirken, cildinizin rahatlamasına da yardımcı oluyor. Parabenler, fenoksietanol, disodyum EDTA, mineral yağlar ve silikonlar gibi zararlı maddeler içermeyen Matte Maniac maskenin kömür aşılı formülü sayesinde hızlı şekilde cilde nüfuz ederek anında arınma sağlıyor.

Kusurları Gideren LED Terapisi

UFO’nun hiper infüzyon sırasında uyguladığı bir diğer teknolojik farklılık ise ilk kez ev ortamına uygulanabilir hale gelen LED ışık terapileri. Geliştirilmiş dermal teknolojilerini Kore’nin seçkin maske formülleriyle birleştiren UFO’nun sunduğu Mavi LED ışık terapisi sayesinde Matte Maniac maskenin etkisi maksimuma çıkarken, kan dolaşımı hızlanıyor ve cilt kusurları azalıyor.

Akıllı Maske Uygulaması

Karma ve yağlı ciltler için geliştirilen Matte Maniac maske, FOREO’nun UFO ve UFO mini cihazlarıyla uyumlu çalışıyor. Akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edilen UFO, seçilen maske özel hiper infüzyon ve LED terapisini içeren programı otomatik olarak devreye alıyor. Işığa duyarlı olanlar da dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği UFO, yumuşak, ultra hijyenik silikon yüzeye sahip. FOREO UFO, su geçirmediği için duşta, banyoda ve hamamda rahatlıkla kullanılabiliyor. Pembe, fuşya ve mint olmak üzere üç ayrı renkte modeli bulunan UFO 1.599 TL, 6’lı paketler halinde satılan Matte Maniac maske ise 149 TL fiyatla tüketiciye ulaşıyor. Lansman süresince ürünler sadece www.sephora.com.tr sitesinde satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.