Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-27 13:38:00

Aracılar Kulübü salgın sürecinde kazandırmaya devam ediyor

Nisan ayı itibariyle üye sayısı 65 ilde 1.230’e ulaşan Aracılar Kulübü, yurt çapında ekspertiz raporlu, uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföy sayesinde emlak danışmanlarına kazandırmaya devam ediyor. “Para istemeden para kazandıran” bir model sunan Aracılar Kulübü, salgın tedbirlerine karşın gayrimenkul satışlarının gerçekleştirilmesini ve emlak danışmanlarının kazanç elde etmelerini sağlıyor.

 

Salgın dolayısıyla pek çok sektörün evlerden çalışarak iş yapmaya çalıştığı bu günlerde emlak danışmanları çalışmalarına kesintisiz devam etmek ve kritik günlerde de iş sürekliliğini sağlamak için alternatif yöntemler arıyor. Salgın olmasa da her ay daha bir kuruş para kazanmadan peşin peşin para isteyen iş modellerine karşı mücadele eden emlak danışmanları, bu süreçte “para istemeden para kazandıran” Aracılar Kulübü’ne yoğun ilgi gösteriyor.

 

Kurulduğu 2015 yılından bu yana yurt çapında 77 ilde, yaklaşık 2.000 tapu devri tamamlayan Tapu.com, 2019 yılının Nisan ayında duyurduğu Aracılar Kulübü ile emlak danışmanlarına kazandırmaya devam ediyor. 2020’nin ilk üç ayında büyümeye devam eden Aracılar Kulübü, Mart ayında işlem hacmi ve gelir rekoru kırdı. Özellikle salgın döneminde iş modelinin avantajlarını kullanmaya devam eden Tapu.com, yılın başından beri yaptığı satışlarının %15’ini tapuları satışa sunduktan sonra iki hafta içinde gerçekleştirdi.

 

Nisan ayında yeni rekorlar geldi!

Tapu.com’un açıkladığı bilgilere göre, Aracılar Kulübü yeni üyeler kazanarak büyümeyi sürdürürken bu zor dönemde de emlak danışmanlarına kazandırmaya devam ediyor. Kulübe üye olmuş yurt çapındaki ofis sayısı, Mayıs ayı başı itibariyle 65 il, 416 ilçede 1.230 adede ulaştı.

 

Aracılar Kulübü ile Tapu.com’un emlak danışmanlarını bu zorlu süreçte desteklemeye devam ettiğini ifade eden Tapu.com Kurucu Ortağı Emre Erşahin, yaşanan hareketliliğe ilişkin olarak şunları söyledi: “Nisan ayında şu ana kadar Aracılar Kulübü’nün 1 ayda sattığı en yüksek hacme ve haliyle en yüksek hizmet bedeli paylaşımına ulaştık.Tapu devirleri tamamlandığında bu işlemlerden gelecek yüzbinlerce lira hizmet bedelini paylaşmak için aracılarımız bize fatura kesip ödemelerini alacaklar.”

 

Portföysüz kalan danışmanlara can suyu

Aracılar Kulübü’nün doğmasına neden olan talebin, 2018 yılı ortasında başlayan ekonomik daralma süresince emlak danışmanlarının satacak uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı olduğunu hatırlatan Erşahin, sözlerine şöyle devam etti: “O dönemde alıcılar piyasasında düşen fiyat şartlarını henüz kabul etmeyen satıcıların malları emlak danışmanlarına kazanç sağlamıyordu. Tapu.com’un tek yetkili ve acilen nakde dönüştürülmek istenen kurumsal satıcı portföyü bu nedenle aracıların işbirliği yapmak istediği şartları sağladı. Uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföy, özellikle ekonomik kriz döneminde yurt çapında portföysüz kalan danışmanlara can suyu oldu. Emlak danışmanları hemen alıcı bulamasalar da Tapu.com’un bulmuş olduğu alıcı adaylarına yer gösterme gibi saha servislerini de sağlayarak yine hizmet bedeli gelirine ortak oldular.”

 

Tapu.com’un salgın durumu olsun olmasın Aracılar Kulübü üyelerine kazandırmaya devam edeceklerini ifade eden Erşahin, bu süreçte emlak danışmanlarından herhangi bir ücret talep etmiyor olmalarının da önemine dikkat çekti.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.