Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-04 13:09:00

Zyxel’den yeni wiFi 6 access point

 

Ağ teknolojileri alanında uçtan uca çözümler sunan Zyxel, WiFi 6 destekli yeni access pointi; WAX650S’i pazara sundu. Mart ayı itibarıyla raflarda yerini alan yeni nesil erişim noktası, yüzde 40 oranında daha hızlı veri aktarımı imkanı sunuyor.

Orta ve küçük ölçekli işletmeler, okul derslikleri veya yüksek yoğunluklu yaşam alanları için tasarlanan WAX650S, bilgi işlem altyapılarında ağ tıkanıklığı sorununun önüne geçerek öğrenciler ve öğretmenlerin hayatını kolaylaştırıyor.


Yüksek hızda kesintisiz iletişim imkanı sunan Zyxel’in WiFi 6 destekli yeni ürünü WAX650S ile yavaş indirme süreleri, 4K video izlerken donma ve kopmalar gibi sıkıntıların önüne geçilebiliyor.

Özellikle okullardaki dijital yaşamın kalitesini artıran WAX650S, aynı anda birçok cihazı destekleyebiliyor ve okul dersliklerinde kesintisiz iletişim özgürlüğü sunuyor. Yeni ürün ile çok daha fazla sayıda öğrenci ve öğretmen online olarak kapasite ve parazit sorunu yaşamadan konfor içinde çalışabiliyor.

 

Zyxel Kurumsal Çözümler Satış Müdürü Ömer Faruk Erünsal’ın verdiği bilgiye göre, Zyxel’in WiFi 6 destekli access pointleri kesintisiz bir şekilde ultra HD kalitede video konferans görüşmelerine olanak tanıyor. 4K video konferans görüşmesinde her kullanıcı 40 mbit/s bant genişliğine ihtiyaç duyuyor. Wi-Fi 6 destekli access pointler ağın genel bant genişliğini kolaylıkla artırabiliyor. Böylece her kullanıcıya ultra HD video deneyimi yaşatan erişim noktası internet ağ altyapısında donma veya kopma gibi sorunlarda gecikme süresi 10 ms seviyesine çekebiliyor. Bu da neredeyse kesintisiz bir bağlantı anlamına geliyor.

 

Dijital işletmelerde yeni teknolojilerin sıklıkla kullanımı;kuvvetli bir ağ altyapısını zorunlu kılıyor. Zyxel yeni erişim noktası ile her ölçekten işletmeye kusursuz bir altyapı deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

 

Akıllı Anten ve BSS Renklendirme Teknolojisi Desteği

 

WAX650S, bünyesinde barındırdığı OFDMA ve BSS renklendirme teknolojisi desteği sayesinde bant genişliği kapasite sorunu yaşamadan aynı hızla birçok cihazı internete bağlayabiliyor. Cihazın bu özelliği sayesinde örneğin okullarda erişim noktasına bağlı öğrencilere ait tüm cihazlar, herhangi bir gecikme sorunu yaşamadan okullardaki multimedya eğitim materyallerini kolaylıkla indirebiliyor.

 

Zyxel’in yeni access pointi akıllı anten teknolojisi ile enterferans/kanal parazit sorununu da ortadan kaldırarak ağ performansını en üst seviyeye çıkartıyor. Böylece hastane, kampüs alanı, fabrika gibi kalabalık yaşam alanlarında aynı anda aynı ağdan faydalanmaya çalışan herkes, eşit hızda internete bağlanabiliyor. WAX650S AP, daha hızlı bir kablosuz ortam için 5 Gb ethernet desteği ve WiFi 6 standardı multi gig hız gibi artıları da bünyesinde barındırıyor.

 

Nebula Flex ile Gelen Esneklik

 

11ax AP serisi aynı zamanda Zyxel’in NebulaFlex çözümü ile entegre oluyor ve bir yıllık pro-pack lisansı ile birlikte geliyor. Nebula ile entegre olarak, okullar bulut ağının avantajlarından yararlanabiliyor ve özel bir BT ekibine ihtiyaç duymadan sistemlerini uzaktan yönetebiliyor. Nebula profesyonel paketi; kablosuz ağ trafiğini izleme, ağ performansını denetleme, sorunlara hızlı tespit etme ve müdahale etme imkanı sunan raporlama seçenekleri ile kesintisiz iletişimi garanti altına alıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.