Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-03 15:51:00

DFDS Akdeniz İş Birimi, KAGİDER iş birliğinde kadın girişimciler için dijital pazarlama eğitimi düzenledi

Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS’nin dijital platformu DFDS Akademi, gelenekselleşen videopaneller serisine eklediği kadın girişimcilere yönelik eğitim seminerlerine start verdi. 3 Haziran Çarşamba günü, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile iş birliği içinde kadın girişimcilere sunulan ilk eğitim ”Dijital Medya, trendler ve sunduğu fırsatlar” başlığıyla gerçekleştirildi.

DFDS Akdeniz İş Birimi, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınının lojistik sektörüne etkilerinin, bu süreci en etkili şekilde yönetme yollarının ve yeni fırsatların tartışıldığı DFDS Akademi videopaneller serisine kadın girişimcilere yönelik eğitim seminerlerini de ekledi.

3 Haziran Çarşamba günü, KAGİDER üyesi kadın girişimcilere sunulan eğitim “Dijital Medya, trendler ve sunduğu fırsatlar” başlığıyla gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük iletişim grubu WPP’nin desteklediği eğitimlerin ilkini WPP medya planlama ve satın alma şirketi Mindshare’in Dijital Direktörü Emir Çağlayan verdi. Eğitimde, dijital pazarlama ve medyada sunulan fırsatlar ve trendler aktarıldı.

DFDS Akdeniz İş Birimi Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Dalga eğitimlerle ilgili şöyle konuştu: “DFDS Akademi İş Birimi olarak, COVID-19 günlerinde pazarlama ve iletişim etkinliklerimizi çevrimiçine taşıdığımız DFDS Akademi dijital platformumuzun gördüğü ilgiden mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte her alanda teknoloji ve dijital platformlar önem kazanırken, web semineri takvimleri ile çevrimiçi etkinliklerin kullanımının önemini gördük. Bu doğrultuda kadın girişimcilere yönelik eğitim seminerlerimizin de faydalı olacağına yürekten inanıyoruz.”

KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Feyhan Kapralı da açılış konuşmasında kadın girişimcilerin uluslararası pazarlara açılımını arttırmak için DFDS firması ile yapılan iş birliğinin önemini vurguladı.

DFDS Akademi 890 bin kişiye ulaştı

DFDS Akademi Platformu çeşitli sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde kadın girişimcilere farklı alanlarda uzman konuklarla eğitim seminerleri düzenlemeyi sürdürürken, bugüne kadar gerçekleştirilen video panellerle, basın ve sosyal medya aracılığıyla yaklaşık 890 bin kişiye ulaştı.

DFDS Akademi Platformu üzerinden gerçekleştirilen video paneller serisi, Türkiye’de farklı sektörlerden temsilcilerin konuk edildiği ve çözüm önerilerinin de tartışıldığı panellere dönüşürken, kadın girişimcilere yönelik eğitim seminerleri ilk olarak sunulan dijital pazarlama eğitiminin ardından dış ticaret, uluslararası finans, teknoloji ve çevre gibi birçok farklı konuda uzman isimler liderliğinde girişimcilere ışık tutmaya devam edecek.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.