Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-04 16:00:00

El işçiliğinin nesli tükeniyor

1997 yılından bu yana proje firması olarak yaşam alanlarına özel dokunuşlar ile değer katan Atia, detaylar ve el işçiliği ile mekanlarda prestij tanımını yeniden belirliyor.

 

Ahşap üretiminde 40 yıllık tecrübeye sahip olan ATİA, çeyrek asırdır el işçiliğinin ağır bastığı, kişiye ve mekâna özel üretimleriyle ahşap sektörünün en önemli değerlerinden biri olmaya devam ediyor. El işçiliğinin önümüzdeki yıllarda neslinin tükeneceğini vurgulayan ATİA Kurucusu Haluk İDER, “El yapımı ürünler zanaatkarın özünü ürünlere aşk ile aktarması ile oluşur. Bu aktarım sayesinde oluşan ürünler de iki nedenden dolayı daha değerlidir. Birincisi bu ürün veya mekanların oluşumunda daha fazla çaba harcanması, ikincisi ortaya çıkan şeylerin her birinin benzersiz olmasıdır. ATİA olarak 1997 yılından beri müşteri taleplerini karşılarken, bütçe ve zaman kavramlarının ötesinde, orantılı ve yüksek değerli ürünler üretmek için sürekli inovasyon içerisindeyiz. Fakat standartlaştırılmış ve endüstriyel ürünlere olan talep, yetişen genç nüfusun azlığı sebebiyle ne yazık ki el yapımı ürünlere önümüzdeki senelerde daha zor ulaşacağız.” dedi.

 

Kullandığı doğal materyallere olan saygısını, el işçiliği ile birleştirerek gerçekleştirdiği projelerde ATİA adından sıkça söz ettiriyor. Tüm sektörlerde tanımlayıcı olarak kullanılan “Özel sipariş üzerine yapılmış” terimi, münhasırlık ve çoğu zaman lüks anlamına geliyor. ATİA’nın kullanıcılara özel ürettiği ürünler, mekanlarda prestiji simgeliyor. Son yıllarda en çok üst segment konut projeleri ve özel ofis binaları gibi detay, ince işçilik gerektiren projeler gerçekleştiren ATİA, kullanıcılar ile kurulan ikili iletişimin ve samimiyetin gerektirdiği sorumluluk bilinci ile hareket ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.