Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-16 13:44:00

Babanızı mutlu edecek lezzet dolu bir hediye

Babalar Günü için birbirinden özel hediyeleri bir araya getiren Boyner, büyük bir özenle hazırladığı lezzet dolu hediye setiyle kahve ve çikolata tutkunu babaları da unutmuyor.

Boyner’in Babalar Günü’ne özel hazırladığı hediye setinin içerisinde, WOHHA seramik stüdyosunun karizmatik bakışlarıyla dikkatleri üzerine çeken sanat eseri “Marley” kahve bardakları bulunuyor. Ayrıca, parlak asidite ve yoğun gövdesiyle damakta portakal, çikolata ve taze fındık notaları bırakan enfes Brezilyalı “Pedra Azul” kahvesi, french press ve Patiswiss imzalı Pralin Creations 6 çikolata hediye setini tamamlayan diğer parçalar arasında yer alıyor.

Babaların damağında tatlı izler bırakacak bu özel hediye seti, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı öğrencilerinin tasarladığı birbirinden etkileyici hediye kutularının içerisinde sunuluyor. Öğrencilerin eğitim hayatına da katkı sağlayan bir sosyal sorumluluk projesi olan hediye kutuları ile bu yıl Babalar Günü hediyesi daha anlamlı hale geliyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.