Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-01 12:23:00

Evdekal aynı gün teslimat taleplerini arttırdı

Yeni tip koronavirüs alışkanlıklarımızı tümüyle değiştirmeye devam ediyor. İnsanlar virüsün bulaşma riskini engellemek için evlerine kapandıkça e-ticarette de yoğunluk artmaya devam ediyor. Gıda, sağlık, giyim ve kozmetik gibi birçok üründe satışların artması kargo şirketlerinde de yoğunluğa neden oldu. Artan e-ticaret yoğunluğu kargo şirketlerinde alınan tedbirlerin artışını da beraberinde getiriyor.

Konuyla ilgili sektöre dair alınması gereken önlemlere değinen Jetizz Genel Müdürü Çetin Otçeken; ‘’ Koronavirüs salgınından korunmak; daha sağlıklı, daha hijyenik ve daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilmek için tüm tedbirleri ilk günden itibaren almaya başladık. Dağıtım merkezlerimizi, araçlarımızı ve taşıdığımız kargoları dezenfekte ediyor, çalışanlarımızın sağlık taramaları düzenli olarak yapıyor, evden çalışmaya müsait olan birimlerde homeoffice çalışma şekline geçiyor, müşterilerimiz ve çalışanlarımızın sağlığını korumak adına temassız ödeme sistemini kullanıyoruz ’’ dedi.

Gün İçi Teslimat Talebi Yüzde 200 Oranında Arttı

Sağlık Bakanlığı tarafından virüsün yayılmasını önlemek adına yapılan evde kal çağrılarına insanlarımızın önemli ölçüde riayet ettiklerini bu süreçte hemen her alanda e-ticarete rağbetin arttığını belirten Çetin Otçeken; ‘’ Evden çalışmanın yoğunlaştığı bu dönemde gerek şirketler ve çalışanlar arası evrak trafiği gerekse e-ticaret alış verişlerinde gün içi teslimat hizmetine yoğun talep var. Son bir aylık süreçte başta temizlik ve hijyen ürünleri olmak üzere teknoloji ürünleri, kitap ve gıda ürünlerinde aynı gün hizmet taleplerinde yüzde 200’ün üzerinde artış oldu. Bizler de gün içi teslimat sistemi ve canlı kargo takibimizle, taleplere olabildiğince hızlı yanıt vererek birçok kişinin ve ailenin evde kalması yönünde gayret gösteriyoruz ‘’ ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.