Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-02 10:58:00

Schneider Electric İnovasyon Tır’ı Türkiye’de Dönüşüm Yaratacak Yolculuğuna Başlıyor

Schneider Electric İnovasyon Tır'ı 5 Şehirde 6 organize sanayi bölgesinde uzmanlarla buluşacak.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, küresel bilgi birikimi ve yeni nesil teknolojileri ile hazırladığı İnovasyon Tır'ı ile şehir şehir gezerek sanayideki dijital dönüşümü ve en son teknolojileri paylaşacak.



Türkiye'yi inovasyon yolculuğuna çıkaracak olan bu etkinlik serisi ilk aşamada 5 şehirde, 6 organize sanayi bölgesinde gerçekleşecek. Schneider Electric İnovasyon Tır'ını ziyaret eden uzmanlar birbiriyle haberleşen ürünler ve IoT tabanlı yazılımları deneyimleme imkanına sahip olacak. Ayrıca düzenlenen seminerlerde alanında uzman Schneider Electric konuşmacıları sektör trendlerini ve teknolojik gelişmeleri paylaşacak. Böylece zorlu endüstriyel dönüşüm ve dijitalleşme yolculuklarında sanayi sektörü temsilcilerine destek sunacaklar.



Bu alanda sektör profesyonellerine sunulan en kapsamlı buluşma platformu olacak bu etkinliklerin ana gündemini dijitalleşen tesisler, dijital servis çözümleri, geleceğin güç dağıtım sistemleri ve akıllı makina çözümleri ile farklı endüstrilere yönelik inovatif çözümler oluşturacak.



Etkinliklerde ayrıca Schneider Electric'in IoT tabanlı açık, farklı marka ürünlerle çalışabilen otomasyon çözümü platformu olan EcoStruxure'ın son yenilikleri de tanıtılacak. EcoStruxure, kullanıcılarına güvenlik, güvenilirlik, verimlilik, sürdürülebilirlik ve bağlanabilirlik sağlıyor. Haberleşen ürünler, uç kontrol ve uygulama, analitik ve servisler katmanlarından oluşan EcoStruxure mimarisi aynı zamanda Nesnelerin İnterneti, haberleşme ve bulut teknolojileri, büyük veri analitiği ve siber güvenlik gibi teknolojileri kullanıyor. Böylece Bina, Güç, Veri Merkezi, Makine, Tesis ve Şebeke alanlarında endüstrinin tüm katmanlarında dijital dönüşüme hizmet ediyor.



Schneider Electric İnovasyon Tır'ı programı:

10 Eylül - İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi

12 Eylül - Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi

17 Eylül - Kocaeli Gebze Organize Sanayi Bölgesi

7 Ekim - Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi

9 Ekim - Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi

11 Ekim - Bursa Organize Sanayi Bölgesi


© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.