Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-06 10:54:00

Güçlü Türk markasına uluslararası arenada büyük ödül

Diamond Sabre Awards Ödülü ‘Molfix Hayat Bağım Projesi’nin oldu!

The Holmes Report tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen, dünya çapında Halkla İlişkiler alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan SABRE EMEA Ödülleri’nde bu yıl sosyal sorumluluk kategorisinde ödülün sahibi, Hayat Kimya’nın Bebek Bezi kategorisindeki lider markası Molfix’in “Hayat Bağım” projesi oldu.

Kuzey Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinden çok sayıda markanın, sosyal sorumluluk, kriz yönetimi, dijital medya, pazarlama iletişimi gibi kategorilerde gerçekleştirdiği projelerin, sektör duayenleri tarafından değerlendirildiği Sabre Ödülleri’nde Türkiye’den ‘Molfix Hayat Bağım’ sosyal sorumluluk projesi, markalaşma ve itibara katkı sağlayan proje dizaynıyla ‘Diamond Sabre Awards’a layık görüldü.

 

Molfix Hayat Bağım Projesi

Bebeklerin mutlu ve sağlıklı gelişimlerini destekleyen, yenilikçi yaklaşımıyla annelerin güvenilir yol arkadaşı olan Molfix “Hayat Bağım” projesiyle güvenli bağlanma ve bebeğin gelişim alanlarında farkındalık yaratmak ve yenidoğan yoğun bakım ünitelerine, kuvöz, solunum cihazı gibi hayati ekipman desteği sağlamak üzere yola çıktı.

Molfix, T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü desteği ve Bebek Ruh Sağlığı Derneği proje ortaklığıyla gerçekleştirdiği projede, 1 yılda 10 ilde 5.000 anne ve bebeğine, 350 ebe-hemşireye ulaşıyor.

Proje, erken ve sağlıksız doğan bebeklerin hayata sevgiyle bağlanabileceğini ve annelerle bebeklerin arasında güvenli bağlanmanın ve bebeğin gelişimiyle ilgili annelerin farkındalığının önemini vurguluyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.