Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-10 14:09:00

Kaleseramik, sosyal hayatı destek paketlerine ‘yenileme’ kampanyasıyla katılıyor

Kaleseramik, kamu bankalarıyla yaptığı anlaşma ile evlerini yenilemek isteyen tüketiciler için yüzde 50’ye varan indirimlerin yer aldığı, 60 ay vadeli yenileme kampanyası başlattı. Salgının ekonomi üzerindeki etkileri ile mücadeleye destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bu kampanyalar ekonomide çarkların dönmesi ve pazarın yeniden canlanması için büyük önem taşıyor” dedi.

 

Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için hayata geçirdiği düşük faizli Sosyal Hayatı Destek Kredisi uygulamasına Türkiye’nin seramik sektöründeki lider markası Kaleseramik de katıldı. ‘Evlerde yenilik, banyolar hijyenik’ sloganıyla başlatılan ve sektörü hareketlendirmesi beklenen kampanyada Kaleseramik, ‘Fırsat’, ‘Cazip’ ve ‘Avantajlı’ olarak, hazırladığı banyo paketlerini uygun ödeme seçenekleriyle tüketiciye sunuyor.

 

“Destek paketlerini çok önemli buluyoruz”

Ekonomide atılan bu adımların sektöre can suyu taşıdığının altını çizen Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Koronavirüs salgını, insanlığın daha önce pek görmediği bir süreci ortaya çıkardı. Bu süreç de küresel ekonomiler başta olmak üzere tüm sektörlerde daralmaya neden oldu. Kademeli normalleşme ile birlikte ise gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler, piyasaları yeniden hareketlendirmek amacıyla yeni adımlar atmaya başladılar. Ülkemiz de bu anlamda birtakım destek paketlerini devreye aldı. Bu paketler, piyasaların yeniden canlanması için çok doğru hamleler. Dolayısıyla ekonomide çarkların dönmesi adına açıklanan bu destek paketlerini çok önemli buluyoruz” diye konuştu.

 

“Kampanya uygun ödeme koşulları ile evlerini yenileme fırsatı sunuyor”

Salgınla mücadelede çalışan ve toplum sağlığı noktasında ilk günden itibaren üzerlerine düşen tüm görevleri büyük bir sorumlulukla yerine getirdiklerini vurgulayan Altuğ Akbaş, şöyle devam etti; “Bugün de salgının ülkemizin ekonomisi üzerindeki etkileri ile mücadeleye destek olmaktan çok mutluyuz. Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için hayata geçirdiği düşük faizli Sosyal Hayatı Destek Kredisi uygulamasının hem müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılama hem de bayilerimizin işlerinin canlanması noktasında çok önemli buluyor ve destek veriyoruz. Tüketiciye uygun ödeme koşulları ile evlerini yenileme fırsatı sunan bu kampanyanın pazara önemli bir hareket getireceğine inanıyoruz.”

 

Yüzde 50’ye varan indirim, 6 ay ötelemeli 60 ay vade seçeneği

Kaleseramik kampanya kapsamında, her biri geniş ürün yelpazesine sahip Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, EdilgresEdilcuoghi markaları ile farklı zevklere hitap eden ‘Fırsat’, ‘Cazip’ ve ‘Avantajlı’ banyo paketlerini uygun ödeme seçenekleriyle tüketiciye sunuyor. Tüketicilere yüzde 50’ye varan indirimler ve 60 aya varan vade seçenekleriyle sunulan ürün paketlerini dilerseniz 6 ay sonra ödemeye başlayabiliyorsunuz.

 

Yaz boyunca devam edecek yenileme kampanyasında banyo paketlerinin yanı sıra birbirinden şık seramikler, hayatı kolaylaştıran banyo mobilyaları, tasarruflu armatürler, hijyenik klozet ve lavabolar, Kale satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor.

 

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere kale.com.tr adresinden ve 0850 800 5253 numaralı Kale Müşteri İletişim Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.

 

 

*Kampanyada belirtilen fiyatlar ilgili ürünlerin KDV dahil perakende satış fiyatları üzerinden ve 10 ay taksit seçeneği değerlendirilerek hesaplanmıştır. Kamu bankalarının sunduğu 3.000 TL- 30.000 TL arasındaki Sosyal Hayatı Destek Kredisi; %0,82 faiz oranıyla, 6 ay ödemesiz ve 60 aya varan vade imkanıyla kullanılabilir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.