Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-21 11:27:00

İzoder’in Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri Eskişehir’de gerçekleştirildi

Enerji kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı ve enerji verimliliği konularının tartışıldığı ve Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirilen “Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri” bu kez 19 Eylül’de Eskişehir Tasigo Hotels Bademlik Termal tesislerinde yapıldı.

T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İZODER işbirliğinde gerçekleştirilen ve İzocam’ın da sponsor olduğu seminerler dizisinin Eskişehir’de düzenlenen son ayağında yangın yalıtımı, enerji verimliliği, ısı yalıtımı ve ses yalıtımı konuları ele alındı. Açılış konuşmalarının ardından düzenlenen oturumlarda konunun uzmanları Yangın Yalıtımı ve Yangın Güvenliği Tedbirleri, Enerji Verimliliği için Isı Yalıtımı ve Isı Yalıtımı Uygulamaları, Su Yalıtımı Yönetmeliği Neler Getiriyor? Su Yalıtımı Uygulamaları, Ses Yalıtımı Yönetmeliği ve Ses Yalıtımı Uygulamaları konularında sunumlar yaptılar ve bilgi paylaştılar.

İzocam son dönemde Eskişehir’in önde gelen projelerine ürün temin ederek, yalıtım danışmanlığı hizmeti verdi. Bu projelerden biri olan Tanap-Tekfen Projesi Eskişehir Gaz Ölçüm İstasyonu, Eskişehir Aksaklı Mevkii’nde yer alan 55 bin metrekarelik alana sahip 105 binadan oluşan bir projedir. Taşyünü 7 cm olarak cephelerde yaklaşık 50000 m2, Xps tabanda 300 kpa olarak 55000 m2, Xps perde yalıtımda 150 kpa olarak 15000 m2 İzocam ürünlerinin kullanıldığı projedeki ürünlerinin uygulaması 4 Mevsim Mad.İnş. San. Tic Ltd Şti. tarafından gerçekleştirildi.

İzocam’ı tercih eden Aydoğanlar İnşaat tarafından yapılan uygulamanın devam ettiği Eskişehir Capella Park projesinde ise 6800 m2 İzocam Manto R+ 3 cm, 3100 m2 İzocam Manto 2,5 cm, 4600 m2 İzocam Mineral Ara Bölme Levhası, 900 m2 XPS 300 kpa 5 cm Düz XPS. ürünleri kullanıldı. Projenin ürünleri İzocam Eskişehir bayisi Cem İzolasyon tarafından temin edildi.

Eskişehir’de işbirliği yapılan bir başka proje ise Ünlü İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ihlamur Konakları Projesi oldu. 12 bin metrekarelik 94 dairelik projede kullanılan 8.000 m2 İzocam Manto R+ taşyünü 7 cm ve 3.000 m2 İzocam Manto R+ taşyünü 3 cm’lik ürünlerin uygulaması 4 Mevsim Mad.İnş. San Tic Ltd Şti. tarafından gerçekleştirildi.

Kaynak:Doret İletişim

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.