Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-27 17:47:00

12 Dev Adam Dünya Kupası’nda Garanti BBVA yanlarında

Garanti BBVA'nın 12 Dev Adam'a destek verdiği yeni reklam filmi yayında. Kahramanlarımızdan Ayhan Bey'in bu sefer de Milli takımımıza destek olmak için çok yaratıcı bir planı var. Ayhan Sabit şimdi de Milli görev bilinciyle ‘zekice' planı sayesinde Ugi ile kendini sahalara atıyor.



Önce Teknik direktör başta olmak üzere oyunculara kendine has üslubuyla ahkam kesen Ayhan Sabit, sonrasında başlıyor birbirinden zor atışlarla basket atmaya. Ta ki sevgili kızı Duygu bu işe el atıp Ugi ile birlikte babasının numarasını ortaya çıkarana kadar… Çünkü filmin sonunda tüm takımı küçük ve tatlı bir sürpriz beklemektedir.



Garanti BBVA olarak tüm Türkiye ile birlikte millilerimizin yanında olduğunu bir kez daha onlara hissettirmek amacıyla özel bir reklam kampanyası hazırladıklarını belirten Garanti BBVA Sponsorluk Yöneticisi Ali Baras, "2001 yılından bu yana gönülden bağlı olduğumuz basketbola büyük bir inançla destek veriyoruz. A Milli Erkek Basketbol takımımızın dünya kupasındaki mücadelesine biz de yeni reklam filmimizle desteğimizi göstermek istedik. 12 Dev Adam'a Çin'de gerçekleşecek Dünya Şampiyonası'nda gönülden başarılar diliyoruz." dedi.

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.