Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-30 15:45:00

Buderus star club’tan kat kat puan kampanyası

Buderus Star Club, 1-30 Haziran tarihleri arasında biri tüm Türkiye diğeri ise İstanbul, İzmir ve Ankara’ya özel iki farklı kat kat puan kampanyasına imza attı.

Buderus Star Club; 1-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdiği iki farklı kat kat puan kampanyasıyla bayilerine kazandırmaya devam etti. İstanbul, İzmir ve Ankara’ya özel devreye alımı gerçekleştirilen belirli kombilerle bayilerine 3 kat puan kazandıran Buderus, aynı tarihlerde tüm Türkiye’de geçerli 2 kat puan kazandıran bir kampanya daha başlattı. Buderus Star Club üyelerinin uzmanlıklarını geliştirmelerine katkı sağlarken, kolayca toplanan puanlarla üyelerine çeşitli hediyeler sunuyor. Üyeler topladıkları puanlara karşılık olarak zengin hediye kataloğundan istediklerini seçebiliyorlar.

Buderus’un uzmanlar için yarattığı ayrıcalıklı bir dünya: Buderus Star ClubBuderus Star Club; sektördeki uzmanlara satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatleri ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir program. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Buderus Star Club üyelere birçok avantaj ve ayrıcalık sağlamanın yanında, profesyonelliklerini geliştiren ve destekleyen bir konsept sunuyor.
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.