Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-24 13:58:00

Cunda despot evi’nde ege lezzetleri ve ege ezgileriyle özel bir gece

Cunda Despot Evi, Türk ve Yunan lezzetleriyle Ege’nin tılsımını özel bir organizasyonla misafirlerine yaşatıyor. Otelin restoranı 1862 Ege lezzetleri ve ezgileriyle doyumsuz bir cuma gecesine imzasını atıyor.

Cunda adasının simgelerinden biri olan Despot Evi, Türk mutfağından özel örnekler sunan restoranı 1862’de özel bir gece düzenliyor. Ege lezzetlerini Şef Fırat Siriş’in imzasını taşıyan menüde bir araya getiren Despot Evi, 26 Haziran Cuma gecesi düzenlenecek bu organizasyon için Ege’nin ezgilerini de canlı müzikle misafirleriyle buluşturuyor.

Ege lezzetleri menüsü; Selanik peksimeti eşliğinde Yunan Dako ile başlıyor. Sıcak ve soğuk mezelerde; özel soslar eşliğindeki karışık Ege otlarından oluşan Hortavrasta, Tirokafteri, asma yaprağında füme sardalyalı dolmaki midyeli skordaki, Cunda usulü sıcak ot, ot mücveri yer alıyor. Midilli usulü kalamar tava ve ızgara ahtapotun ardından ana yemek tuzda Sinarit ile yemek taçlanıyor. Sakız dondurmalı anjelik erikli ılık höşmerim ise geceyi tatlandırıyor.

Denize nazır konumuyla bir masal sabahına uyanmayı sunan Cunda Despot Evi, 6’sı süit olmak üzere 28 odasıyla misafirlerini ağırlıyor. Cunda Adası’nın otantik dokusu bozulmamış tarihi sokaklarına keşif sunan hafta sonu konaklaması için ada, dört bir yanında keşfedilecek tarihi güzellikleri, Cunda Despot Evi’nin özel beach’i, tekne turu gibi ayrıcalıkları da misafirlerine sunuyor. Açık havuzu, dinlenme alanlarıyla yazın deniz tatilinin favorisi olan ve büyükşehirlere yakınlığıyla dikkati çeken Cunda Despot Evi, Balıkesir Koca Seyit Havaalanı’na da 45 kilometre mesafede yer alıyor. Cunda’nın gözde plajlarına yakın olan otel, Taş Kahve, Aşıklar Tepesi, Yel Değirmeni, Agios Yannis Kilisesi, Ayışığı Manastırı, Taksiyarhis Kilisesi gibi tarihi yerlere de yürüme mesafesinde.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.