Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-01 15:25:00

PVH Corp. COVID-19 ile mücadele çabalarını destekliyor

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)— Yaklaşık 140 yıllık tarihi boyunca yardımseverliği şirket kültürü olarak benimseyen PVH Corp., benzeri görülmedik bir dönemden geçerken çalışanlarını, halkını ve sektörünü desteklemenin her zamankinden daha önemli olduğuna inanıyor.

Buna bağlı olarak PVH Vakfı (PVH Foundation), COVID-19 ile mücadele çabalarına 1 milyon $ katkı taahhüdünde bulundu, bu kapsamda UN Foundation ve Swiss Philanthropy Foundation tarafından Dünya Sağlık Örgütü ve diğer paydaşlara aktarılmak üzere oluşturulan COVID-19 Dayanışma Fonuna 100.000 $ bağışladı.

PVH Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Manny Chirico, şu açıklamada bulundu: “Global liderlik ekibimizle birlikte işimizin geleceği için sorumlu bir plan üzerinde çalışırken, bu planı bilinçli kurumsal vatandaşlar olarak nasıl uygulayacağımız da tartışmalarımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu krizin bir yol haritası yok ama PVH olarak sağlam değerlerimiz ve topluluklarımızla güçlü bağlarımız olduğunu biliyorum.

Sektörümüzü ve içinde çalıştığımız ve yaşadığımız toplulukları desteklemeye yönelik acil ve sürekli fon sağlama çalışmalarımız kapsamında küresel tedarik zincirindeki işgücümüzün ihtiyaçlarını karşılayan kuruluşlara ilave katkıda bulunarak, en çok etkilenen topluluklarımızın gereksinimlerini karşılayan yerel iş ortaklarına ve topluluk vakıflarına da kaynak sağlayacağız.

Sağlık çalışanlarını desteklemek amacıyla New York'taki Montefiore Sağlık Sistemine izolasyon önlükleri, maskeler ve yüz koruyucu siperlikler dahil 2 milyon adetten fazla Kişisel Koruyucu Ekipman (PPE) sevk etmeye başladık.

ABD'deki ofis, mağaza ve depo çalışanlarımızdan COVID-19 hastası olmaları nedeniyle maddi sıkıntı yaşayanlar Çalışan Yardım Fonumuz aracılığıyla finansal destek alabilecekler.

PVH Vakfı, bağış eşleştirme programımız kapsamında ABD ve Kanada'daki çalışanlarımızın bağışlarına eşdeğer tutarda bağış yapmaya devam edecek.”

PVH olarak 1 milyon US$ tutarındaki taahhüdümüze ilaveten Çin Kızılhaç Derneği'ne 2 milyon RMB (yaklaşık 275.000 US$), ayrıca COVID-19 pandemisinden etkilenen Amerikan moda topluluğunu desteklemek ve farkındalığı artırmak için CFDA/Vogue Moda Fonunun “A Common Thread” girişimine 50.000 US$ dolar katkıda bulunduk.

Calvin Klein ve Tommy Hilfiger, ABD ve Hollanda'da ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarını desteklemek için ürün bağışlamanın yanı sıra en çok ihtiyaç duyulan yerlerde maksimum etki yaratmak amacıyla ürün desteği vermeye devam edecek.

Calvin Klein, ayrıca OutRight Action International kuruluşunun COVID-19 Global LGBTIQ Acil Durum Fonu’nun kurucu ortağı ve bağışçısıdır.

Bizi uzun bir sürecin beklediğinin bilincindeyiz. Belirsizliklerle dolu bu dönemi aşmaya çalışırken güncellemeleri sürekli paylaşacak, en iyi nasıl etki yaratabileceğimizi ve modayı iyilik amacıyla nasıl ileriye taşıyabileceğimizi belirleyeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.