Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-09 13:42:00

Türkiye’nin TSEK onaylı yıkanabilir, tekrar kullanılabilir ilk hijyen koruyucu kumaş maskesi Penti’den

İnovatif ve yenilikçi teknojiler ve tasarımlar ile kadınların lovemark'ı olan Penti bu kez toplum sağlığına yönelik attığı büyük adımla Türkiye’de ilklerin markası olmaya devam ediyor.

Türk Standartları Enstitüsü TSEK tarafından TSE K 599 Maske kriterlerine uygun olarak üretilmiş olan Türkiye’nin ilk hijyen koruyucu kumaş maskesi, Penti Blu Sky markası ile tüketicilerin rahatı ve güvenliği için ilk olarak www.penti.com ‘da yerini alıyor.

Partikül Filtrasyonu %98,7 oranıyla mükemmel koruma

Penti Blu Sky koruyucu maske kumaşı, bakteri üremesini önlemek için Sağlık Bakanlığı onaylıAlman Silver Iyon teknolojisi ile işlenirken bakteri filtrasyonu %100’ yakın bir koruma sağlıyor. 50 dereceye kadar yıkanabilen Penti Blu Sky koruyucu maskeler mikrobiyal temizlik testlerinden geçtiği gibi biyosidal etki ömrü 50 kez yıkamaya kadar devam edebiliyor.

Kullanılan Alman Silver Iyon teknolojisi ile maksimumda koruma sağlayan maskelerin üretim, kesim, dikim ve paketleme süreçleri ise hijyen bariyerli üretim tesislerinde gerçekleştiriliyor.

Penti Blu Sky koruyucu maskeler ile hem güvenli hem de şık olmak mümkün

Temel fonksiyonu koruyucu özelliğe sahip olan Penti Blu Sky korucu maskeler, kullanıcıyı tüm dış etkenlerden, kirli havadan, kötü bakteri oluşumundan ve çeşitli kimyasallardan korurken aynı zamanda cilde rahatlık veren ve yumuşatan apreler veya elyaf yapısıyla mükemmel konfor sağlıyor. Maskenin kaymasını engelleyen özel telli yapısı, çeneyi kavrayan mükemmel formunun yanında, kullanılan teknik kumaşlar ile ürünün kullanım süresi de normalden uzun olabiliyor.

Kadınlar ve çocuklar için farklı renk ve desenlerde tasarlanan Penti Blu Sky koruyucu maskeler ile siz de tarzınızın, gökyüzünün ve hayatınızın tadını çıkarın

Penti Blu Sky: Rahatınız ve güvenliğiniz için Penti tarafından tasarlanmış yeni ve çok özel kişisel koruma koleksiyonudur. Koleksiyonda yer alan ürünler şık ve güzel görünümü ile sizi korumak için özel olarak tasarlanırken, ürünlerin kumaşı, bakteri üremesini önlemek için Silver Iyon teknolojisi ile işlenmiştir.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.