Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-30 09:50:00

NUXE'ten Annenize değerli bir hediye

Bu Anneler Günü’nde annenizi Fransız kadınlarının vazgeçilmezi Huile Prodigieuse® ile tanıştırın. Kokusuyla bağımlılık yaratan çok amaçlı kuru yağ Huile Prodigieuse® cildi, vücudu ve saçı tek adımda besliyor, onarıyor ve güzelleştiriyor. Vaktini değerli kullanan, tek üründen birden çok fayda sağlayan anneleriniz için Huile Prodigieuse® vazgeçilmez olacak.

Koleksiyon görsellerine https://we.tl/t-G3hUTrx5RQ linkinden ulaşabilirsiniz.
Annenize doğadan bir hediye!

Çok yönlü ve çok amaçlı kuru yağ tek adımda onarma, besleme ve cildi, vücudu, saçı güzelleştirdiğini kanıtladı. Bu besleyici bakım hepsi botanik kökene sahip 7 değerli yağı bir arada sunuyor: Tsubaki (nemlendirici), Argan (onarıcı), Makademya (besleyici), Hodan (yumuşatıcı), Kamelya (nemlendirici), Fındık (koruyucu), Tatlı Badem (yumuşatıcı).

Huile Prodigieuse® ailesi artık daha geniş

1991’den beri bir aşk ürünü haline gelen, %98.1 doğal içeriğe sahip Huile Prodigieuse® insanların sevgisiyle ailesini genişletti. İlk olarak formülüne altın parıltıları eklendi ve ışıltı saçan Huile Prodigieuse® Or ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl ise feminen çiçeksi kokusu ve değişmeyen formülüyle Huile Prodigieuse® Florale sevenleriyle buluştu.

Birinci yaşını kutlayan Huile Prodigieuse® Florale şimdi 50 ml şişesinde!

Geçtiğimiz yıl, Huile Prodigieuse® Florale hayatımıza pembe bir ışıltı kattı. Taze çiçeksi ve feminen bir kokuya sahip bu versiyon anında popüler oldu ve ailenin diğer üyeleriyle birlikte eczanelerdeki yerini aldı. NUXE tüketicilerinin bu değerli sevgisini karşılamak için Huile Prodigieuse® Florale’i yeni 50 ml’lik şişesinde sunuyor. Nereye gidersek gidelim, ofis çekmecemizden bavullarımıza pratik boyuyla bize eşlik edebilecek. Greyfurtun canlı notaları, portakal çiçeği ile manolyanın çiçeksi ahengi ve beyaz miskin kadifemsi tonu bizim vazgeçilmez koku izimiz olacak.

İkonik kokusu ile Huile Prodigieuse®, yeni çiçeksi notalarla Huile Prodigieuse® Florale ya da altın ışıltılarıyla Huile Prodigieuse® Or.

Koleksiyoner anneler için farklı bir önerimiz var!

NUXE Fransız sanat ve tasarım okulu Penninghen öğrencilerini yaratıcılıklarını serbest bırakmaya davet etti ve sınırlı sayıdaki ikonik yağ şişesini yazın sembolüne çevirmelerini istedi. Paris’in merkezinde yer alan Penninghen, prestijli sanat enstitüsü olarak Fransa’daki ve dünyadaki geleceğin yetenekleri yetiştiriyor.


NUXE kültleşen Huile Prodigieuse® şişesini yazdan ilhamını alan bir tasarımla donatmak için bu kreatif yeteneklere yeni bir proje ile gitti.

Huile Prodigieuse® ailesinde her annenin zevkine uygun bir seçenek mevcut.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.