Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-17 11:13:00

Yılın ustaları ödüllerine kavuştu

Ev geliştirme sektörünün lideri Koçtaş tarafından ilk kez düzenlenen Usta Ödülleri sahiplerini buldu. 2019 yılında ‘Usta Kart ile En Çok Ciro Yapan’, ‘Usta Kart ile En Çok Sayıda Alışveriş Yapan’, ‘Ustabilir Uygulamasında En Çok İş Tamamlayan’ ve ‘Ustabilir Uygulamasında En Çok İş Tamamlayan ve Puanı En Yüksek Ustalar’ olmak üzere 4 farklı kategoride ödüller 12 ustaya takdim edildi. Birinci olan ustalar 5.000 TL puan kazanırken ikinci olan ustalar 1.000 TL ve üçüncü olan ustalar ise 500 TL ile ödüllendirildi.

 

Koçtaş tarafından ustalara yönelik ilk kez düzenlenen Yılın Usta Ödülleri sahiplerini buldu. 2019 yılının ustaları ‘Usta Kart ile En Çok Ciro Yapan’, ‘Usta Kart ile En Çok Sayıda Alışveriş Yapan’, ‘Ustabilir Uygulamasında En Çok İş Tamamlayan’ ve ‘Ustabilir Uygulamasında En Çok İş Tamamlayan ve Puanı En Yüksek Ustalar’ olmak üzere 4 farklı kategoride ödüllendirildi. Her kategoride birinci olan ustalar 5.000 TL puan kazanırken ikinci olan ustalar 1.000 TL, üçüncü olan ustalar ise 500 TL olmak üzere toplam 26 bin TL puan ile ödüllendirildi.

 

Ödüllerle ilgili açıklama yapan Koçtaş Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Konuralp Dağlı, perakende sektörünün ustalarla beraber büyüyeceğine inandıklarını, yatırım ve projelerinde ustalara daima öncelik verdiklerini belirterek “Koçtaş olarak ustalarımıza birçok avantaj sunuyoruz. 56 bini aşkın Usta Kartlı ustamızın alışverişlerinde indirim ve puan kazanmalarına olanak sağlıyoruz. Ayrıca ustalar yıl boyunca Koçtaş’tan yapacakları alışverişlerde özel indirimlerden, ödeme kolaylığından, telefonla sipariş hizmeti ve nakliye kolaylığı gibi ayrıcalıklardan da yararlanabiliyor. Koçtaş müşterilerinin yanı sıra tadilat yaptırmak isteyen herkesin kullanımına açık olan “Ustabilir” uygulamamızda da binlerce müşteriyle ustalarımızı aynı platformda ücretsiz olarak buluşturuyoruz. Ustabilir’de kullanıcılar; ihtiyaç duyulan hizmet ile ilgili bulunan bölgedeki ustaları kolaylıkla filtreleyebiliyor, aradığı ustayı yorum, sertifika, puan ve referans işleri üzerinden değerlendirebiliyor. Ustalar ise uygulama üzerinden kendilerine profil sayfalarını oluşturup, müşteri ağını genişletebiliyor ve Koçtaş’ın kendilerine sunduğu ek avantajlardan yararlanabiliyor. IOS ve Android platformlarında bulunan ve ücretsiz olan Ustabilir uygulamamız, tüketicilerin hayatını son derece kolaylaştırıyor” dedi.

 

Ustaların Usta Kart ile daha çok kazanıyor

Usta Kart’ın yeni yapısı ile birlikte artık ustaların alışverişlerinde daha çok harcadıkça daha çok kazandıklarını belirten Dağlı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Usta Kart’ın yeni yapısı ile artık ustalarımız alışverişlerinde daha avantajlı. Ustalarımızın son 6 aydaki toplam Usta Kartlı alışverişlerine bakarak Bronz Usta, Gümüş Usta ve Altın Usta olarak üç sınıflandırma yapıyoruz. Ustaların, Bronz Usta seviyesinden Altın Usta seviyesine doğru yükseldikçe Usta Kart ile kazandıkları fayda oranları da artıyor. Bronz Usta’ya 5.000 TL’ye kadar alışverişlerinde %10’a varan puan veya indirim, Gümüş Usta’ya 5.000 ile 10.000 TL arasında alışverişlerinde %15’e varan puan veya indirim, Altın Usta’ya ise 10.000 TL ve üzeri alışverişlerinde %20’ye varan puan veya indirimler sunuyoruz.”


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.