Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-15 12:19:00

Renkli dyologlar’da seyahat üzerine konuşulacak

DYO’nun, AURA İSTANBUL (İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi) işbirliği ile gerçekleştirdiği, Türkiye’nin Renkleri ile ‘Renkli DYOloglar’ söyleşi serisinin bu haftaki konukları Seyahat Uzmanı - Seyahat Yazarı Şerif Yenen ve İç Mimar Jale Kulin. Söyleşi, 16 Temmuz Perşembe saat 12.00’de DYO Boya’nın YouTube hesabından canlı yayımlanacak.

Türk boya sektörünün köklü markası DYO, toplumun estetik ve entelektüel değerlerinin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. DYO’nun, AURA İstanbul iş birliği ile gerçekleştirdiği söyleşi serisinde derin bilgileri ve geniş ilgi alanlarıyla öne çıkan isimler yer alıyor. Bu seride, konuşmacılar; gastronomiden seyahate, felsefeden edebiyata, arkeolojiden çağdaş sanata, müzikten mimariye, kendi disiplinleri içerisinde sahip oldukları özgün bakış açılarıyla “renk” kavramını düşündürücü bir şekilde yeniden tanımlıyor. DYO, proje kapsamında Türkiye’nin renkleri olan çok değerli isimleri, YouTube üzerinden ‘Renkli DYOloglar’ canlı yayın söyleşileriyle bir araya getiriyor.

Bu haftaki söyleşi Perşembe günü saat 12.00’de DYO Boya’nın YouTube sayfasından canlı yayımlanacak. Her hafta canlı yayımlanacak olan söyleşilerde birbirinden değerli konuşmacılar, üzerinde yaşadığımız toprakların kültürel yapısının hayatımıza kattığı renkleri farklı yönlerden ele alıyor. Renkli DYOloglar Türkiye’nin Renkleri bu Perşembe, “Tarihi Yapılar ve Seyahat” teması ile devam ediyor. Bu haftanın konukları seyahat uzmanı-yazar Şerif Yenen ve iç mimar Jale Kulin; seyahat, tarihi yapılar, renkler ve renkleri hangi bakış açıları ile ele aldıklarını anlatacaklar.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.