Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-21 10:15:00

Enerya ile tüm doğal gaz işlemleri parmağınızın ucunda

Çalışanlarını, abonelerini ve toplum sağlığını önceliğine alan Enerya, doğal gaz işlemlerini evinizin konforunda yapmanıza olanak tanıyor. Enerya, www.enerya.com.tr adresinden ya da 444 8 429 no’lu Çağrı Merkezi aracılığıyla abonelik ve fatura işlemlerinizi kısa bir sürede yapabilmenin yolunu açıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan gündem dolayısıyla abonelerini ve toplum sağlığını önceliğine alan Enerya, abonelerinin doğal gaz işlemlerini evlerinin konforunda online olarak www.enerya.com.tr adresi üzerinden veya 444 8 429 no’lu Çağrı Merkezi sayesinde hızlıca yapmasını sağlıyor.

Mecbur kalınmadıkça evden çıkılmaması gerektiğini hatırlatan Enerya’nın aboneleri online işlemlerini abonelik ve fatura işlemleri olarak iki ayrı kategoride gerçekleştirebiliyor. Abonelik işlemlerinde online abonelik sözleşmesi, binanın önünde doğalgaz hattı olup olmadığını sorgulama, sertifikalı firmaları sorgulama, proje ve randevu durumunu öğrenme gibi hizmetlerden faydalanabilirken; fatura işlemlerinde ise fatura görüntüleme, fatura son ödeme tarihini 15’ine erteleme, fesih işlemleri, mail adresi güncelleme ve iletilen talep ve şikayetlerin görüntülenebilmesi hizmetlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda aboneler ödemelerini PTT şubelerinin ATM’lerinden, anlaşmalı bankalardan ve mobil-internet aracılığıyla yapabiliyor.

Ayrıca Enerya, abonelerinin taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği yeni uygulaması web chat üzerinden alarak; talep, öneri ve şikayetleri bu başlık altında cevaplandırıyor.

Hijyen çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor

Abonelerinin işlemlerinin büyük kısmını Web Sitesi ve Çağrı Merkezi aracılığıyla yapmalarını tavsiye eden Enerya, her ihtimale karşı abone merkezlerinde riski en aza indirmek için de sürekli çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Enerya, vezne gibi alanlara el dezenfektanları yerleştirmenin yanı sıra, çalışanların ve müşterilerin sıklıkla temas ettikleri vezne bankolarını ve sabit kalemleri insan sağlına zarar vermeyen kimyasallarla sık sık dezenfekte ediyor. Kapalı alanlarda havalandırma sistemlerinin tam fonksiyon çalışması ve temiz hava sirkülasyonunun sağlanması yönünde önlemlerini artırarak sürdürmeye devam eden Enerya, Müşteri Hizmetleri Ofisleri’ndeki oturma alanlarında müşterilerini aralarındaki sosyal mesafeyi korunacak şekilde oturmaya yönlendiriyor, çalışanların ve müşterilerin maske kullanımını zorunlu tutuyor, aynı anda hizmet alan müşteri sayısını kontrollü olarak belirleyerek ilerliyor, çalışanların ve müşterilerin düzenli ateş ölçümünü gerçekleştiriyor. Enerya aboneleri, abonelik işlemlerini tüm hijyen tedbirlerinin alındığı abone merkezlerinden, veya #EvdeKal’arak 444 8 429 no’lu çağrı merkezinden ya da www.enerya.com.tr online işlemler sayfasından gerçekleştirebiliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.