Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 09:34:00

Eddie Redmayne Oppo Find X2’nin global yüzü oldu

21 Nisan 2020, Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Eddie Redmayne Oppo’nun yeni amiral gemisi Find X2’nin global yüzü oldu ve reklam filminde oynadı. OPPO'nun bitmeyen estetik memnuniyet ve yenilikçi teknolojinin mükemmel uyumunu yakalama uğraşı İle Eddie Redmayne’nin performans sanatına olan tutkusu marka ve oyuncuyu bir araya getirdi.

Reklam Filmi Linki: https://youtu.be/rheTcjSYufI

Eddie Redmayne Profesyonel oyunculuk ve sahne kariyerine 2000'lerin başında başlamış, ilk sinema tecrübesini 2006'da Like Minds filmi ile yaşamıştır. The Theory of Everything filmindeki Stephen Hawking rolüyle büyük beğeni kazanan oyuncu, bu rolüyle 87. Akademi Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne lâyık görülürken, aynı yıl Altın Küre, BAFTA ve SAG ödüllerinin de sahibi oldu. Eddie Redmayne Türkiye’de özellikle The Danish Girl ve J. K. Rowling'in aynı adlı kitabından esinlenilerek çekilen Fantastic Beasts and Where to Find Them filmleriyle tanınıyor.

OPPO Find X2

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 865 platformu ile kesintisiz bir işlem kapasitesini OPPO Find X2 bununla beraber 48MP çözünürlüğündeki ana kamera ile 12MP ultra geniş açı kamera ve 5x hibrit yakınlaştırma yapabilliyor. Ayrıca OPPO Find’X2 de 13MP telefoto kameradan oluşan üçlü kamera sistemi bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.