Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-24 14:27:00

LC Waikiki’den yeni ayakkabı mağaza zinciri: LCW Steps

Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki, LCW Steps markasıyla ayakkabı mağazalarını açmaya başladı.

 

Üç kıtada 47 ülkede 1000’den fazla mağazasında koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan LC Waikiki, Türkiye ve yurt dışında LCW Steps markası ile ayakkabı mağazacılığına başladı. İlk mağazasını Malatya Park AVM’de açan LCW Steps, Mardin, İstanbul ve Kazakistan’da açacağı mağazalarla 2020 sonuna kadar 10 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

 

LC Waikiki, son yıllarda ayakkabı alanında yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin ikinci büyük oyuncusu oldu. Faaliyet gösterdiği yurt dışı ülkelerde de ayakkabı kategorisinde ilk üçte yer alıyor.

 

10 binden fazla model 3 aşamalı testten geçiyor

LCW Steps, kadın, erkek, çocuk ve bebek ayakkabılarında her yıl 10 binden fazla model tasarlayarak, her kesimden ve her yaş grubundan müşterilerinin tüm ayakkabı ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlıyor. LCW Steps’in zengin model skalasında aynı zamanda lisanslı ürünler de dikkat çekiyor.

 

LC Waikiki, tüm ürün gruplarında olduğu gibi ayakkabı grubu ürünlerinde de “Ürün Sağlığı ve Güvenliği” politikasıyla müşterilerine kalite ve sağlık güvencesi sunuyor.

 

LCW Steps ayakkabı üretimini gerçekleştirirken, ayak sağlığı, çevreye duyarlılık ve kalite standartlarını gözeterek “3 aşamalı LC Waikiki Ayakkabı Test Protokolü” ne uygun hareket ediyor. Ayakkabıların üretime başlamasından önce tüm bileşenler ilk aşamada ekolojik ve fiziksel testlere tabi tutuluyor. İkinci aşamada ise deneme üretimindeki numune ürünler test ediliyor. Üçüncü aşamada müşterilerle buluşmaya hazırlanan ürünler son kez testten geçirilerek, raflarda yerini alıyor...

 

Yerli üretim ve ihracatla ekonomiye destek

LCW Steps ürünlerini, kendi bünyesinde yer alan tasarım ve ürün geliştirme ekipleriyle, 47 ülkedeki farklı müşteri ihtiyaçlarını dikkate alarak tasarlıyor ve üretimi ağırlıklı olarak Türkiye’de yapıyor.

 

Ülkemizdeki ayakkabı sanayinin endüstrileşmesine, bu alanda istihdam yaratılmasına destek veren LC Waikiki, aynı zamanda ayakkabı ihracatı yoluyla da ekonomiye katkı sağlıyor. LCW Steps’in son 3 yılda ayakkabı sektöründe yaptığı alımlarla ekonomiye katkısı 1 milyar TL seviyesini aştı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.