Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-23 12:46:00

Fitbit’in en gelişmiş akıllı bilekliği Charge 4, Bilkom güvencesiyle Türkiye’de

Fitbit Charge 4, dahili GPS, Active Zone Minutes, Uyku Araçları, Spotify kontrolü gibi yenilikçi özellikleri ile sağlık ve teknolojiyi buluşturan Fitbit’in bugüne kadar ürettiği en gelişmiş sağlık ve fitness takip bilekliği olma özelliğini taşıyor.

Türkiye’nin dijital yaşam koçu Bilkom, distribütörü olduğu Fitbit’in yeni modeli Fitbit Charge 4’ü satışa sundu.

Dahili GPS, Active Zone Minutes, Spotify gibi yeni özellikleriyle Fitbit Charge 4, Fitbit’in en gelişmiş sensör & özellik kombinasyonuna sahiptir. Fitbit Charge 4 şık tasarımı, yüzmeye dayanıklılığı ve 7 güne kadar pil ömrüyle tüm beklentilerinize uygun sağlık & fitness takip cihazı.

Fitbit’in yeni geliştirdiği ve şimdilik sadece Charge 4’de bulunan ‘’Active Zone Minutes’’ özelliği, spor yaparken ya da aktif olunan anlarda geçirilen süreyi, dinlenme kalp atış hızını ve yaş bilgilerini baz alarak analiz ediyor. Otomatik egzersiz algılama özelliği ile birçok farklı aktiviteyi tanıyarak takip eden Charge 4, Aktif Alan Süresi ile yeni bir kişisel ölçüm standardı getiriyor ve önde gelen sağlık kuruluşlarının önerileri de baz alınarak haftalık olarak 150 dakikalık bir hedef için kullanıcıları motive ediyor. Böylelikle egzersizlerin sağlığınıza etkilerini daha detaylı inceleyebiliyorsunuz.

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya ise “Sağlık ölçümlerinin daha da önem kazandığı bu günlerde herkes için kişiselleştirilmiş ve detaylı incelenen veriler çok değerli. Bu yeni ve ilham verici akıllı bilekliği Bilkom güvencesiyle tüm Türkiye’ye sunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Fitbit Premium seçenekleri genişledi ve Fitbit platformu değer kazandı

Fitbit, kullanıcılarını desteklemek ve içinde olduğumuz zor günlerde insanların aktif kalmasına yardımcı olmak için Fitbit uygulamasında 40 yeni Premium içerik sunuluyor. Buna ek olarak, Fitbit Premium’a yeni üye olanlar, uygulamayı 90 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyor. Deneme süresince kişiselleştirilmiş sağlık bilgileri, rehberlik, gelişmiş uyku araçları, özelleştirilmiş programlar ve barre3Daily Burnobé fitnessPhysique 57POPSUGAR ve Yoga Studio: Mind & Body gibi 200’den fazla çalışmaya erişilebiliyor. Premium’un kullanılamadığı bölgelerde olup henüz Fitbit Coach'u denemeyenler de, telefonda veya bilgisayarlarda video antrenmanları izleyebilecekleri 90 günlük ücretsiz deneme sürümüne Fitbit mobil uygulamasından erişebilecekler.

Fiyat, piyasaya çıkış tarihi ve aksesuarlar

Charge 4 ve Charge 4 Special Edition, Vodafone’da satışa sunuldu. Haziran sonu itibariyle Arçelik, Medimartk, Hepsiburada, Gittigidiyor, Amazon ve Trendyol’da satışa sunulacak. Charge 4, 1.099 TL fiyatla siyah, bordo ve lacivert renk seçenekleriyle tüketicilere sunulacak. Charge 4 Special Edition ise 1.299 TL fiyatla, özel granit reflektör/siyah dokuma kayış ve egzersiz ya da daha spor bir görünüm için klasik siyah kayışla satışa çıkacak.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.