Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-04 10:13:00

Anne adaylarına en güzel Anneler Günü hediyesi: İki Can Koç Sağlık Sigortası

Bir anne adayına verilebilecek en güzel hediye, hem bebeğinin hem de kendisinin sağlığıdır. Hamilelik boyunca hem anne adayının hem de bebeğin birçok kontrole girmesi, testlerin yapılması ve sağlıklı bir doğum için gerekli hazırlıkların yapılması gerekiyor. Demir Sağlık’ın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği doğum teminatı sayesinde, hamilelik başladıktan sonra da doğum teminatı alınabiliyor. Anne adaylarından gelen talepler üzerine Amerikan Hastanesi’nin de dahil olduğu Koç Sağlık Grubu ile iş birliği yapan Demir Sağlık, İki Can Koç Sağlık ile anne baba adaylarına Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşlarında hamilelik takibi ve doğum imkanı sunuyor.

 

Sağlık en güzel hediye, üstelik ailenize yeni birinin katılmasını bekliyorsanız… Anne adaylarına ve bebeklerine sağlıklı bir kontrol süreci sağlamak isteyenler, Anneler Günü’nde Demir Sağlık’ın İki Can Koç Sağlık poliçesini hediye ediyor. Hamilelik boyunca hem anne adayının hem de bebeğin birçok kontrole girmesi, testlerin yapılması ve sağlıklı bir doğum için gerekli hazırlıkların yapılması gerekiyor. Doğum teminatı içeren tüm sağlık sigortalarının, normalde hamilelikten 6 ay ila 1 yıl öncesinde yapılması gerekiyor. Hamilelik başladıktan sonra bile sigorta yapılması imkanı sunan ilk ve tek poliçe ise Demir Sağlık tarafından sunulan İki Can Hamilelik Sigortası. İki sene önce hayata geçen bu sigortadan şimdiye kadar 5 binden fazla anne faydalandı. Ebeveyn adaylarından çok talep gören hamilelik sigortası şimdi Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları iş birliğiyle çok daha fazla kişiye ulaşıyor.

 

Tüm Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşlarında geçerli

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları standartlarıyla uyumlu olarak hazırlanan program, en güncel testleri, bilimsel verilere göre önerilen ultrason takiplerini, doktor vizitelerini ve doğumu kapsıyor. Program, İki Can Koç Sağlık poliçesi yapısına uygun olarak tüm Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşlarında (Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi,Bodrum Amerikan Hastanesi, Med Amerikan Tıp Merkezi) kullanılabiliyor ve bu sağlık kuruluşlarının kadrolu tüm doktorları program kapsamına dahil ediliyor. Bu iş birliğiyle ailenin en yeni bireyinin doğumundan sonraki ilk pediatri muayenesinden emzirme danışmanlığına, doğum sonrası diyetisyen ziyaretinden evde bir kez hemşire bakım hizmetine, doğum öncesi bilgilendirme seminerleri ve doğum bilgilendirme kitapçığından doğum hediye sepetine kadar birbirinden farklı birçok alanda bu eşsiz deneyimin mutlu bir anıya dönüşmesi hedefleniyor. Ayrıca, aileler İki Can Koç Sağlık Sigortası yaptırdığında, yeni doğan bebekleri için talep ettikleri teminatlar ile düzenlenecek özel sağlık sigortası ürünlerinde başlangıçtan itibaren ömür boyu yenileme garantisi imkanı sunuluyor.

 

 

Hedef yılda bin poliçe

Yaptıkları iş birliğinin çok değerli olduğunu belirten ve denenmeyeni deneyen, yapılmayanı yapan şirket olmayı misyon edindiklerini ifade eden Demir Sağlık Genel Müdürü Viktor Hodara, İki Can Koç Sağlık ile çok daha fazla ebeveyne ulaşmayı hedeflediklerini söylüyor: “İki Can, hamilelik başladıktan sonra yapılabilen ve doğum teminatı içeren sektörde ilk ve özelliklerine göre tek poliçe. Müşterilerimizden gelen taleplerle, çok ilgi gören bu ürünümüzü Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşlarıyla da bir araya getirdik. Türkiye’de 2,5 milyon özel sağlık sigortalı var, bunun yarısını kadınlar oluşturuyor ve kadınların da yaklaşık 900 bini potansiyel anne adayı. Özel sağlık sigortası olsa da doğum teminatı içermeyen, ya da bekleme sürelerine ve limitlere takılan veya daha önce özel sağlık sigortası yaptırmamış ancak Koç Sağlık Grubu gibi kaliteli özel hastanelerde doğum yapmak isteyen pek çok anne adayı mevcut. Mümkün olduğu kadar bu annelere ulaşmak istiyoruz. İki Can Koç Sağlık için hedefimiz yılda en az bin poliçe.”

 

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları Medikal Direktörü Prof. Dr. Ömür Erçelen, Demir Sağlık ile yapılan iş birliğine dair şunları söyledi: “Demir Sağlık ile bu projeyi gerçekleştirmemizdeki en önemli sebeplerden biri, sağlık kuruluşlarımızdaki kaliteli sağlık hizmetini yaymak ve bu vesileyle ‘İki Can Koç Sağlık’ poliçesi sahibi olan daha fazla aileyi bünyemize katmaktır. Tüm sağlık kuruluşlarımızda geçerli bir poliçe olması anne adaylarına gebelik ve doğum süresince ayrıca bir kolaylık sağlayacaktır. Ek olarak, programa gebelik süresinde dahil olunabilmesi, tüm ‘İki Can Koç Sağlık’ sahibi anne adaylarının programdan faydalanmasına da olanak sağlıyor.”

 

 

 

Demir Sağlık Hakkında

Türkiye’de sağlık sigortasının öncü şirketlerinden Demir Sağlık, 1995 yılında Demir Hayat Sigorta A.Ş adıyla kurulmuş; markasında gerçekleştirdiği dönüşümün bir yansıması olarak Şubat 2019’de ticari unvanını Demir Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. olarak değiştirmiştir. Kuruluşundan bu yana Demir Finansal Grup Holding A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren şirket, 2016 yılında %100 hisse devri ile EMF Capital Partners yönetimine geçmiştir. 24 Temmuz 1996’da Alman denetim ve belgelendirme kuruluşu olan RWTÜV tarafından denetlenerek, ISO 9001 Kalite Güvence Belgesini alan ilk sigorta şirketi unvanını elde eden şirket, bugün Demir Sağlık olarak iş ortakları olan 150’den fazla acente, 50’den fazla broker, 1.800’ün üzerinde anlaşmalı sağlık kuruluşu ve asistans şirketleri ile bireysel ve kurumsal müşterilerine sağlık ve hayat sigortacılığı hizmetleri vermektedir. Demir Sağlık, vermiş olduğu butik, ayrıcalıklı kurumsal ve bireysel sigorta hizmetleriyle, sigortalıların yaşam kalitesini arttırmayı hedeflemektedir.

 

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları Hakkında

17 Ocak 1969 yılında Türkiye’nin ilk özel vakfı olarak kurulan Vehbi Koç Vakfı (VKV), eğitim, sağlık ve kültür-sanat alanlarında faaliyet göstermektedir. VKV, kurulduğu ilk günden bu yana yönetimini üstlendiği kurumlar, desteklediği projeler ve verdiği eğitim bursları aracılığıyla Türkiye’nin daha hızlı gelişmesine destek olmayı amaçlamaktadır. 50 yıldır “Üstümüze Vazife” diyerek Türkiye’deki gençlerin eğitimini desteklemek, sağlık hizmetlerinin standartlarını artırmak, kültürel mirası korumak ve kültür-sanatın geliştirilmesine destek vermek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Vehbi Koç Vakfı, sahibi olup yönettiği Amerikan Hastanesi, Med Amerikan Tıp Merkezi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hemşirelik Yüksek Okulu ve Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi ile Türkiye’de özel bir vakıf tarafından yönetilen en geniş çaplı sağlık yatırımını oluşturmaktadır. Vakfımız Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Vehbi Koç Acil Servisi, Ankara Üniversitesi Vehbi Koç Göz Hastanesi gibi kamuya ait sağlık projelerini de desteklemektedir. Ayrıca Vehbi Koç ödülü ile üç yılda bir sağlık alanında öne çıkmış isim ve gelişmeleri ödüllendirmesi, bu alana verdiği önem ve değeri göstermektedir. Uzun yıllar desteklediği Amerikan Hastanesi’ni 1995 yılında bünyesine dahil eden Vehbi Koç Vakfı, örnek bir sağlık kurumu yaratmak için çok büyük bir yatırıma girişmiştir. Amerikan Hastanesi sürekli ve sürdürülebilir yenileme ve genişleme çalışmalarının sonucunda dünya standartlarına sahip bir sağlık kurumuna dönüşmüştür. Günümüzde Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Med Amerikan Tıp Merkezi ve Bodrum Amerikan Hastanesi Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında hizmet vermektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.