Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-25 09:51:00

Türkiye "Moda Kapıda" uygulamasını sevdi

Smart casual erkek giyim markası Hemington,

Türkiye’de bir ilk olan Moda Kapıda uygulaması ile e-ticaret alanında fark yaratarak 2019 yılında %200 büyüme gösterdi.

Hemington,e-ticaret sitesi üzerinden “Moda Kapıda” uygulamasıyla müşterilerine mağazaya gitmeden keyifli alışveriş imkanı sunuyor. www.hemington.com.tr’den “Moda Kapıda” seçeneğiyle farklı beden ve kombinleri deneme ayrıcalığı yaşatan bu deneyim tüketicilere ev konforunda seçim yapma rahatlığı da sağlıyor.

Satın aldığınız ürünün küçük ve büyük bedeni de kapınızda...

Hemington.com.tr web sitesinden 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere özel uzman satış danışmanları atanıyor. Uzman satış danışmanı, teslimat için gün ve saat randevusu oluşturuyor. Oluşturulan randevu kapsamında ürün teslimatı uzman satış danışmanı tarafından gerçekleştiriyor. Satın alınan ürünün bir küçük ve bir büyük bedenini, hatta kombin önerileriyle adresinize getirilerek üzerinize olan bedene karar vermenize olanak sağlıyor. Uygun bulunmadığı durumda ise o an anında iade fırsatı sunuyor. Karar veremediğiniz takdirde ise süresiz iade ve değişim seçeneği sizi bekliyor.

Covid-19 virüsüne karşı Hemington.com.tr güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor

Tüm dünyayı etkisi altına alarak pandemi (salgın) ilan edilen Covid-19 virüsü kapsamında Hemington online ticaret sitesinde tüm gerekli önlemler alınarak hizmete devam ediliyor.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından Covid-19 virüsünün kumaş ve yüzeylerde yaşama süresi göz önüne alınarak hijyen uygulamaları gerçekleştiriliyor. Online alışveriş sitesinde satılan tüm ürünler satışa sunulmadan önce T.C. Sağlık Bakanlığı’nın önerilerine uygun olarak 130 derece buhar püskürtülerek sterilize ediliyor ve kargoya verilmeden önce dezenfekte edilerek paketleniyor. Akabinde ürünün bulunduğu kutu, el değmemiş tek kullanımlık poşet ile kaplanıp dışarı ile temas etmeyecek şekilde konuluyor. Bu uygulama ile, ürün dezenfekte edildikten sonra, ürün kutusu da dahil olmak üzere kimsenin eli değmeden müşterilere ulaştırılıyor. E-ticaret sitesi üzerinden gelen iadeleri ise tekrar satışa sunulmadan önce aynı işlemden geçirilerek dezenfekte ediliyor.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.