Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-30 13:34:00

Tavuk Dünyası ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında, bu yıl da ödüle layık bulundu

Tavuk Dünyası, çalışanlarıyla birlikte yüksek güvene sahip bir iş yeri kültürü odağıyla hayata geçirdiği uygulamaları ve daha üst seviyelere çıkardığı çalışan deneyimi ile memnuniyeti sayesinde bu yıl da ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ arasında yer aldı.

 

Akılalmaz lezzetleri, kaliteli hizmet anlayışı ve yeme-içme sektöründe sahip olduğu ayrıcalıklı konseptiyle dikkat çeken Tavuk Dünyası, İnsan Kaynakları alanındaki çalışmalarıyla da sektördeki farklı konumunu göstermeyi sürdürüyor.

 

İstanbul’daki genel merkeziyle birlikte Türkiye’nin 50’den fazla şehrindeki 210’un üzerindeki restoranında konuklarını ağırlayan Tavuk Dünyası, kurulduğu günden bu yana, çalışanları ile birlikte yüksek güven esasına dayalı bir iş yeri kültürünü inşa etmeye odaklanıyor. Şirket; bu odakla hayata geçirdiği uygulamalarla çalışanlarının yetkinliklerini ve çalışan deneyimini de daha üst seviyelere taşımayı başarıyor.

 

Tavuk Dünyası, 30 yılı aşkın süredir dünya çapında en iyi işverenleri belirleyen Great Place to Work Enstitüsü’nün açıkladığı ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasında, bu yıl da ödüle layık bulunarak “En İyi İşveren” unvanı almaya bir kez daha hak kazandı.

Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ Araştırmasında ilk 5’e girdi

‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasına bu yıl 200 şirket katıldı. Güven, saygı, hakkaniyet, gurur ile takım ruhu gibi farklı boyutların analiz edildiği; çalışanların bağlılık anketi değerlendirmelerinin esas alındığı araştırma sonucunda, çalışan odaklı yönetim anlayışı ve yüksek kurum kültürüne sahip şirketler ödüllendirildi.

 

Tavuk Dünyası, yapılan değerlendirmeler sonucunda 500-2.000 çalışan sayısı kategorisinde 5. oldu ve ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ ödülünü aldı.

 

Geçtiğimiz yıl aynı kategoride yine ödüle layık bulunan Tavuk Dünyası, mükemmel iş yeri kültürlerinin inşa edilmesine yönelik çalışmalarının bir sonucu olarak bu yıl sıralamadaki yerini daha üst basamaklara taşıdı.

 

Aralarında ilaç, gayrimenkul ve lojistik gibi farklı sektörlerden uluslararası şirketlerin de yer aldığı kategoride Tavuk Dünyası, kategorinin tek gıda ve perakende markası olarak, ilk 5 arasında yer almayı başardı.

 

Tavuk Dünyası, çalışanları ile birlikte yüksek güven kültürüne sahip iş yeri kültürünü inşa etme hedefi adına bu yıl aynı zamanda ‘Great Place to Work Recognition’ programına da katıldı.

Şirket, değerlendirme sürecinde çalışanların mevcut kurum kültürü hakkındaki algılarının ölçümlendiği Trust Index©, çalışan anketi ve İK uygulamalarının bütünün analiz edildiği Culture Audit© İşyeri kültürü analizlerini başarı ile tamamladı.

 

Tavuk Dünyası tüm bu değerlendirme ve analizlerde aldığı başarılı sonuçlarla ise Great Place to Work® Certified unvanını almaya hak kazandı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.