Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-24 10:16:00

AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel’de satılan daire sayısı 120’ye ulaştı

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlerin tercihi oldu.

 

Haziran ayı itibariyle başlayan faiz kampanyası kapsamında, satılan daire sayısında 120 adede ulaşılırken, projede yaşayan aile sayısı da 1.000’i geçti.

 

Son zamanların en düşük faizli konut kredi kampanyasına Kartal'ın en büyük ölçekli projelerinden biri olan AND Pastel projesi ile dahil olan AND Gayrimenkul, ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı koşullar sunuyor. Kampanya kapsamında 0,64 faiz ve 180 ay vade uygulanırken, 1 yıl ödemesiz dönem ile yaşamaya hemen, ödemeye 1 yıl sonra başlanabiliyor.

 

AND Gayrimenkul; avantajlı faiz oranlarının açıklanmasıyla birlikte Haziran başından itibaren büyük ilgi ile karşılaşırken, tek projede satılan daire sayısı 120’ye ulaştı.

 

Projede Yaşayan Aile Sayısı 1.000’i Aştı

AND Gayrimenkul, faiz avantajının yanı sıra AND Pastel projesinde hemen tapu teslim yapılabiliyor ve hemen oturuma başlanabiliyor. Satışı yapılan dairelerin hızlı bir şekilde teslim operasyonunun da yürütülmesi ile birlikte AND Pastel’de yaşayan aile sayısı 1.000’i aştı.

 

Kartal metrosuna 300 metre yürüme mesafesinde yer alan AND Pastel, 30.000 metrekare büyüklüğünde peyzaj alanı, açık ve kapalı sosyal aktivite olanakları ile siteden çıkmadan sosyalleşmeye fırsat sunarken; market, okul öncesi eğitim kurumu, kuaför, pastane, ATM gibi alanları ile de evden uzaklaşmadan birçok ana ihtiyacı karşılamaya yardımcı oluyor. Alanında uzman danışmanlarla, standart yönetmeliklerin de üzerinde bir deprem dayanıklılığı ile inşa edilen projede aynı zamanda, büyük balkonlu (40m2’ye varan) ve bahçeli daireler günlük özel yaşamda kişisel sosyal alanların yaratılmasına da olanak sağlıyor. Proje içerisinde yer alan özel alanlar sayesinde proje sakinleri kendi sebzelerini yetiştirebiliyor, hamak alanlarında dinlenebiliyor, piknik ve spor gibi aktiviteler yapabiliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.