Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-06 16:42:00

Startup’lar yılda 1 milyar dolarlık satış yapacak

Bunu kutlayan Microsoft, program katılımcılarına GitHub Enterprise ve Power Platform’un kapılarını sonuna kadar açıyor. Bu yeni adımla startup’ların yalnızca 2020 yılında 1 milyar dolarlık global satış yakalaması hedefleniyor.

 

Geçtiğimiz yıl startup şirketleri dünya çapında 30 milyar dolar yatırım aldı. Bu ivmeyi ilk elden yaşayan Microsoft for Startup platformu, oyunun kurallarını değiştirdi ve 140'tan fazla ülkeden binlerce startup’ı kurumsal müşterilerle buluşturdu. İki yıl önce kurulan Microsoft for Startups, girişimcilerin müşteri ve gelir tabanlarını büyütmelerine yardımcı oluyor. Microsoft, programa dâhil olan startup’lara teknoloji ve pazarlara açılma desteği sunuyor. Üyelerin en çok destek aldığı konuların başında, geliştirilen çözümlerin global müşteri pazarına sunulması, birlikte satış ve birlikte pazarlama destekleri bulunuyor. Üyelere ayrıca bulut desteği ile birlikte Office 365, Visual Studio Enterprise Cloud ve Dynamics365 ürünlerinin kullanma imkânı sunuluyor. Programa paralel olarak startuplar, sanal pazaryeri olan Azure Marketplace ve Appsource platformları ile birlikte çözümlerini dünya çapında daha çok müşteriye sunma imkânı sağlıyor. Dünyanın dört bir yanındaki startup topluluklarının ihtiyaçlarını dinleyerek Microsoft For Startups programı altında ayrıca Quantum ve Otonom Sürüş yeni dikey alt programlar da oluşturuldu.

 

Startup’lar şimdi esneklik ve analiz yetenekleri kazanıyor

İkinci yaşını kutlayan program kapsamında Microsoft, GitHub Enterprise ve Power Platform’a erişim imkânı sundu. Programdaki tüm üyeler ve yeni startup’ların erişimine açılan GitHub Enterprise, ekip yönetimini ölçeklendirirken hesap yönetimini kolaylaştırıyor. Ek güvenlik, uyumluluk, dağıtım denetimleri ve ekiplerin ölçeklenmesini sağlayan yeni özellikler, GitHub’un sunduğu esnekliği ve işlevselliği daha da ileri taşıyor. Microsoft Power Platform erişimi ise verileri analiz etme, çözümler oluşturma, işlemleri otomatikleştirme ve sanal aracılar oluşturma yetkileri sağlıyor. 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.