Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-05-26 16:34:01

Bitci Borsa, GLFT markette önde gelen Fan Tokenlar’ın listeleneceğini duyurdu

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, kripto ekosistemdeki kullanıcılara yönelik yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. 11 Mayıs 2023 tarihinde Global Fan Token’ı (GLFT) TRY markette listeleyen borsa, şimdi de Global Fan Token ile yeni bir market oluşturduğunu kamuoyuna açıkladı. Şimdiye kadar 32 farklı Fan Token için GLFT paritesinde listeleme tamamlanırken, önümüzdeki dönemde Bitci Borsa üyelerinin daha kapsamlı bir deneyim ortamından faydalanması hedefleniyor. 

GLFT, taraftarlık deneyimini daha ileriye taşımak adına kullanıma sunuluyor

Ekosistemin daha geniş kitleler tarafından benimsenmesiyle birlikte kripto varlıklar her geçen gün daha popüler hale geliyor. Dünya genelindeki kullanıcıların birçok farklı alanda kullanmaya devam ettiği kripto varlıklar, iş dünyasındaki sektörlerin işleyişini de değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, halihazırda hem MEXC global borsasında hem de Bitci global borsasında TRY markette listelenmiş olan Global Fan Token değişen ve dönüşen son kullanıcı davranışı giderek dijitalleşen bir dünyada, taraftarlık deneyimini daha ileriye taşımak adına kullanıma sunuluyor.

Global Fan Token markette yurt içinden Kocaelispor, Afyonspor, Fatih Karagümrük SK, Adanaspor, Gençlerbirliği, Denizlispor, Bursaspor, Eskişehirspor, Ankaragücü ve Karşıyaka gibi birçok önemli kulüp; yurt dışından ise Porto, Santos ve Lazio gibi dünyanın en iyi futbol kulüplerinin Fan Tokenlar’ı bulunuyor. Bitci Borsa, bunlarla birlikte global ve yerel olan en popüler Fan Tokenlar’ın listeleneceğini duyurdu.

“Önde gelen tüm Fan Tokenlar GLFT markette zamanla yerini alacak”

Resmi Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bitci Borsa CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “GLFT market yakında açılıyor. Sadece Bitci Fan Tokenlar değil, önde gelen tüm Fan Tokenlar GLFT markette zamanla yerini alacak.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, yine sosyal medya aracılığıyla takipçilerine önümüzdeki dönemde, hangi Fan Tokenlar’ı platformda görmek istediklerine dair bir soru da yöneltti. 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.