Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-01 13:54:00

TAB gıda’dan tıkla gelsin ile temassız teslimat

Evlerimizde olmanın kıymetini bir kez daha anladığımız bugünlerde, sevdiğiniz lezzetlere güvenle ulaşabileceğiniz ‘Tıkla Gelsin’ ile yemeklerinizi online olarak ödeyebilir; ‘temassız teslimat’ seçeneğini kullanarak yemek siparişinizi güvenle teslim alabilirsiniz.

Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda, lezzet tutkunlarının evlerinde de sevilen lezzetlere güvenle ulaşabilmeleri adına, ‘Tıkla Gelsin’ paket servis hizmetinde ‘temassız teslimat’ seçeneğini devreye aldı.

Burger King® ve Popeyes® markalarının yanı sıra Amasya® Et Ürünleri de www.tiklagelsin.com web adresi üzerinden online olarak sipariş edilebiliyor. Online ödeme seçenekleri tercih ettikten sonra, ‘temassız teslimat’ı seçen lezzet tutkunları, yemek ya da şarküteri siparişlerini güvenle istedikleri adreste teslim alabiliyor.

Sağlık ve güvenlik ön planda

TAB Gıda; Tıkla Gelsin, Yemeksepeti gibi mobil ve online sipariş platformları ile sosyal mesafe kurallarına uygun olarak paket servis hizmeti kapsamında müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor. COVID-19 kapsamında; “Tıkla gelsin” ile birlikte “Siparişimi Kapıya As’’, ‘’Temassız Teslimat’’ ve ‘’Güvenli Paket’’ uygulamalarını, ilk günden itibaren devreye alan TAB Gıda, ürünlerini restorandan müşterilerine ulaşıncaya kadar tamamen kapalı ve güvenli bir şekilde teslim ediyor.

Temassız teslimatla artırdığı COVID-19 önlemlerine ek olarak, siparişlerin hazırlanma noktasında da hijyen standartlarını üst seviyede tutan TAB Gıda, global dezenfekte kurallarının yanı sıra düzenli sağlık kontrollü ile de tedbiri elden bırakmıyor. Sipariş paketlerinin içerisine menüyü hazırlayan ve teslimatı gerçekleştiren personellerinin ateş ölçümleri dahil sağlık bilgi kartlarını da ekleyen TAB Gıda, müşterilerinin güvenli gıdaya erişiminden ödün vermiyor.

Müşterilerinin sağlığı ve güvenliğini öncelik olarak belirleyen TAB Gıda, Ne Yediğini Bil platformuyla da ürünlerin saklama koşullarından dezenfekte prosedürlerine, tedarik zincirinden hijyen standartlarına kadar şeffaflık içerisinde tüm aşamaları müşterileri ile paylaşıyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.