Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-24 14:30:00

Fisher-Price’dan bebeklerin yeni gözdesi Linkimals

Yaratıcılık ve inovasyonlarıyla 90 yılı geride bırakan Fisher – Price, birbiriyle etkileşime geçen yeni serisi Linkimals ile farklı bir deneyim yaşatıyor.

 

Çocukların oyunla gelişimini her zaman destekleyen Fisher - Price, eğlenceyi ve öğrenmeyi bir arada sunan Linkimals serisini piyasaya sürdü. Fisher – Price’in köklü geçmişi ve uzmanlığıyla hazırladığı serideki oyuncaklar, teknolojileri sayesinde birbiriyle etkileşime giriyor. Linkimals serisindeki oyuncaklardan biri sayı saymaya başladığında diğerleri devam ettirebiliyor, şarkı söylediğinde ise diğerleri ona katılabiliyor.

 

Yeniliklerin ve ilklerin öncüsü Fisher- Price’in, çocukların tek bir oyuncak yerine aynı anda birden çok oyuncakla oynamayı tercih ettiğini ortaya koyan araştırmalardan ilham alarak çıkardığı seri; ‘Neşeli Tembel Hayvan’, ‘Müziksever Geyik’ ve ‘Gezgin Kirpi’ ‘den oluşuyor.Linkimals serisi sayesinde çok daha interaktif bir oyun oluşuyor ve çocukların gelişimine katkısı artıyor.

 

‘Neşeli Tembel Hayvan’, şarkılar ve müzikle bebeği hareket ve dans etmeye teşvik ederek kaba motor becerilerini güçlendiriyor. Parlak ve renkli ışıklar, neşeli müzikler ve yumuşacık kollar; görsel, işitsel ve dokunsal becerilerini harekete geçiriyor. ‘Müziksever Geyik’ sayesinde minikler sayılar ve renklerle tanışırken geyiğin ışıklı karnı, eğlenceli şarkı ve sesleriyle yumuşak malzemeden yapılan boynuzları duyusal becerilerinin kuvvetlenmesine yardımcı oluyor. ‘Sevimli Kirpi’ ise bebeğiniz büyüdükçe daha fazlasını keşfedeceği eğlenceli oyunlarla dolu. Oturarak oynamaktan emekleyerek itmeye kadar bebeğinizin her dönem yanında olan oyuncak, ince motor becerilerinin gelişmesine yardımcı oluyor. Silindiri döndürmek, kelebek şeklindeki anahtarı çevirmek, düğmelere basmak ve boncuklu çubuğa vurmak bebeğinizi eğlendirirken el becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştiriyor.

 

Tüm bunların yanı sıra, seride yer alan oyuncaklar birbirini tanıyor ve senkronize şekilde müzik ve ışık gösterisi yapıyor. Gelişim ve oyunu bir arada sunan Linkimals serisi ister tek bir oyuncakla çocuğunuzun verimli zaman geçirmesini sağlıyor, ister serideki tüm oyuncakları toplayarak eğlenceyi ikiye katlıyor.

 

Amerika’da düzenlenen sektörün Oscarları olarak bilinen, halk, gazeteci, perakendeci ve Oyuncak Sanayi Derneği tarafından oylanan TOTY'da, ( Toy of The Year) ilk yaş kategorisinde ‘yılın oyuncağı’ ödülünü kazanan Linkimals serisi ebeveynlerin de ilk tercihi olmaya hazırlanıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.