Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-22 19:00:00

Günün Avrupa Gazete Manşetleri

Dış Haberler, 22 Mayıs, (HİBYA) – İngiliz The Times gazetesinin bugünkü ''Corona Virüsünü Yenenlere Bağışıklık Sertifikası'' başlıklı haberde Sağlık Bakanı Matt Hancock'un coronadan iyileşen hastaların hareket esnekliğini arttırmak için bağışıklık sertifikası verilmesinin düşünüldüğü açıklaması duyurulmuş. The Times'ın diğer manşet haberinde de kısıtlamaların gevşemesiyle güneşe akın eden vatandaşları uyaran Sağlık Bakanı'nın açıklaması yer almış.

Haftalık The Economist dergisi de ''Anı Yakala-İklim Eğrisini Düzleştirme Şansı'' kapak manşetiyle yayınlanıp, makalesinde, corona pandemisinin , karbondan arınmanın ne kadar zor olacağını gösterdiğini ancak bunun, insanlık için bir fırsat yarattığını ele almış.

Fransız La Dèpêche gazetesi Toulouse Futbol Klübü'nün Amerikan bir guruba satış haberini '' TFC'nin Satışı Neredeyse Kesinleşti'' başlığıyla duyuruyor.

İtalyan Il Messaggero gazetesi Başbakan Conti ile yapılan röportajı '' Renzi ile görüşmeye açık'' başlığıyla verip, Conti'nin Demokratik Parti Başkanı Matteo Renzi ile Alt Yapı ve Aile yasalarını görüşmeye hazır olduğunu duyurmuş.

İspanya'nın önde gelen iki gazetesi El Pais ve El Mundo Başbakan Sanchec'in ayrılıkçı Bask Koalisyonu lideri ile Çalışma Reformu'nun iptal edilmesi konusunda anlaşmaya varmasının koalisyon hükümetinde çatlağa neden olmasını manşetlerine taşımışlar.

Alman Die Welt gazetesi Ulusal Çin Halk Parlamento'sunun toplanmasını birinci sayfa göbekten resimli olarak ''Maskeli Balo Kongresi'' manşetiyle duyurmuş.

Die Welt Lufthansa'nın kurtarılması planlarını da ''Lufthansa'nın Kurtarılması 'Önce Almanya' Şartına Bağlı'' manşetiyle vermiş.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.