Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-03 14:16:00

Şıklığına önem veren stil sahibi babalar için

BEYMEN, tüm özel gün alışverişlerinde olduğu gibi Babalar Günü’nde de farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki sayısız hediye seçenekleri ile alışverişin tek adresi olmaya devam ediyor.

 

Dünyaca ünlü sartorial markaların en yeni koleksiyonlarından polo yaka tshirt ve triko ceketlere, sezonun vazgeçilmezi mayolardan birbirinden şık ayakkabı ve çanta modellerine, dünyaca ünlü niş parfümlerden zengin aksesuar çeşitlerine pek çok ürün BEYMEN’lerde ve www.beymen.com  adresinde sizleri bekliyor.

 

Şıklığına önem veren stil sahibi babalar için

BEYMEN çatısı altında modaseverlerle buluşan dünyaca ünlü markaların en seçkin hazır giyim koleksiyonları Babalar Günü’nde babasını sevindirmek isteyenlerin ilk  tercihi olacak. Modern erkeklerin ihtiyaç duyduğu tüm ürün gruplarını kapsayan, fonksiyonel, rahat, farklı doku ve tarzlardaki tasarımlarıyla özgür kombin seçenekleri sunan  BEYMEN Collection, klasik stil sahibi babalar için dünyaca ünlü sartorial markalar Isaia, Kiton, Corneliani, Canali, Zegna; en seçkin hazır giyim koleksiyonları ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain,Tom Ford, Pal Zileri, Neil Barrett’ın da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonları sayısız hediye seçenekleri ile  BEYMEN’de sizleri bekliyor.

 

 Rahatlıktan Vazgeçmeyen Babalar İçin

Yenilikçi tasarımlarıyla sokak giyiminin kodlarını güncelleyen Academia, polo yaka tshirt seçenekleri ile Michale Kors, Sandro, All Saints ve Altea, kullanışlı triko ceket modelleriyle Harris Wharf London, sezonun vazgeçilmezi keten gömlekleri Blue Mint ve Fiji rahat olmayı tercih eden babalar için ideal hediye seçenekleri ile BEYMEN’de.

 

Beymen Collection, Academia, Dolce Gabbana, Missoni, Dsquared2, Etro, Paul Smith, Versace, Fendi, Bluemint, Fedeli, Retromarine gibi pek çok markanın BEYMEN’lerde ve  www.beymen.com adresindeki marin temasından tropik çiçeklere, geometrik art deco desenlerden egzotik tasarımlara uzanan geniş renk ve desen seçeneklerindeki mayo seçenekleri ile babanızın tatil stilini tamamlayabilirsiniz.

 

Ayakkabı ve Çanta Tutkunu Babalar İçin:

Henderson, Barrett, Tod's, Santoni, Alexander McQueen, Valentino Garavani, Tom Ford, Salvatore Ferragamo’nun aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların BEYMENlerdeki 2020 Yaz koleksiyonlarında yer alan birbirinden şık ayakkabı ve çanta modelleri arasından hediye seçiminizi yaparak babanızın şıklığını tamamlayabilirsiniz.

 

Parfümsüz Çıkmayan Babalar İçin:

Etkileyici esansları ve göz alıcı şişeleriyle BEYMEN’lerde exclusive olarak satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümleri babanız için benzersiz hediye alternatifleri sunuyor. İngiltere’nin ünlü misk ve adaçayı bahçelerinden ilham alan BURBERRY Bespoke Clary Sage; kendine özgü ve sıra dışı bir koku deneyimi yaşatan CREED Millesime Aventus Cologne; etkileyici notalarıyla FREDERIC MALLE French Lover, odunsu fresh notalarıyla JULIETTE HAS A GUN Not Superdose, korsan maceralarından esinlenen KILIAN Black Phantom, aromatik ve deri notalarını sevenler için MEMO Irish Leather ile babanızın cazibesini daha da arttırabilirsiniz.

Aksesuar Seven Babalar için:

Aksesuar seven babalar için Bottega Veneta, Etro, Saint Laurent, Paul Smith’in 2020 yaz koleksiyonlarında yer alan birbirinden şık şal, kravat ve poşet mendil alternatifleri, BEYMEN Çanta’nın cüzdan kemer setleri ve fonksiyonel çantaları, Ferriuccio Vecchi, Grevi, Borsalino ve Doria’nın hasır şapkaları, Dsquared2’nin logolu kasketleri, Tateossian, Babette Wasserman ve Begun Khan’ın göz alıcı kol düğmeleri, Boga’nın deri ve doğal taş bileklikleri, ile babanızın kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz.

Babanızı mutlu edecek ve kalbini bir kez daha çalmanıza yardımcı olacak hediye alışverişleriniz için size en yakın BEYMEN mağazasına uğrayabilir veya www.beymen.com  internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hediye alışverişleriniz için BEYMEN Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti kapsamında geliştirilen ve kişiye özel öneriler sunan hediye danışmanlık servisi BEYMEN Gift uzmanlarından yardım alabilir ve hediyenizi Türkiye'nin her yerine ulaştırabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.