Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-30 12:30:00

İnci Akü, ‘Alo Akü’ hattıyla sürücüleri yolda bırakmıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre park halinde kalan araçlarda yaşanan problemlerin başında akü arızası geliyor. İnci Akü, 444 5 258 (AKÜ) hattı ile sürücülerin bulundukları yerde ihtiyaç duyduğu desteği ve hizmeti Türkiye’nin her yerine götürüyor.

Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, Türkiye’nin dört bir yanında 7 gün 24 saat hizmet veren ‘Alo Akü’ hattı 444 5 258 (AKÜ) ile sürücülerin yardımına koşuyor. İnci Akü’nün yüksek müşteri memnuniyeti yaklaşımıyla 2016 yılında hayata geçirdiği ‘Alo Akü’ hattına ulaşan sürücüler, yol yardım, çekici hizmeti, yerinde akü satışı, öneri ve teknik bilgi konularında hizmet alabiliyor. Aracındaki akü markası ne olursa olsun tüm sürücüler bu hattı arayarak hizmetlerden yararlanabiliyor.

“İhtiyaç duyulan her yerde hızlı çözüm”

Akülerin bakımının ihmal edilmesi halinde yolda kalma riskinin arttığını vurgulayan İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, “Covid-19 salgını nedeniyle bizler evden çıkmamaya özen gösterdikçe araçlarımız da uzun süre park halinde kaldı. Bu durumdaki araçlarda aküde şarj kaybı meydana gelebiliyor ve bekleme süresi arttıkça aracın çalışmasında problemler yaşanabiliyor. Alo Akü hattıyla amacımız sürücülerin ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olmak ve hızlı çözüm sağlamak. Sürücüler, evlerinden çıkmadan da çağrı merkezimizi arayarak enerji uzmanlarımıza akü konusunda danışabiliyor ve yerinde hizmet alabiliyorlar. Hizmetlerimiz kapsamında yerinde akü satışı ve değişimi yapabiliyoruz. Aracında İnci Akü kullanmayan sürücüler de verdiğimiz tüm hizmetlerden yararlanabiliyor. 7/24 ulaşılabilen hattımız ile Türkiye’nin her yerinde yol yardım ve çekici hizmeti verebiliyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.