Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-25 14:48:00

Keşanspor'dan Kamuoyuna açıklama

19 Mart 2020 tarihinde Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’in de katıldığı federasyon başkanlarının bir araya geldiği toplantıda Korona virüsüne ile mücadele tedbirleri kapsamında alınan kararla Türkiye’de mücadelede eden tüm spor liglerinin ertelenmesi kabul edilmişti.

Alınan bu karardan sonra Keşanspor Yönetim kurulu ve Teknik Ekip bir araya gelerek acil durum toplantısı sonrasında 19 Mart Perşembe gününden itibaren 2020 yılı 2. Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Keşanspor A Takımı idmanlarına yeni bir açıklama gelene kadar ara verme kararı aldı.

Toplantıdan çıkan karar sonrasında açıklamalarda bulunan Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Nehir Gergin: “Türkiye olarak liglerin ileri tarihe ertelenme kararını en erken alan ülkelerden biri olduk. Avrupa’da bu kararı vaka sayısına göre en erken alan ülkeyiz.Biz de Keşanspor olarak korona virüsüne karşı idmanlarımızı ileri tarihe erteledik. Sadece sporcu ve spor severlerle çözülecek bir durum söz konusu değil, özel sektörde çalışmak zorunda olan vatandaşlarımızın haricindekiler mecbur kalmadıkça evlerinden dışarı çıkmamaya özen göstermelerini istiyoruz. Bu salgın hastalığı birlikte atlatıp Keşanspor’un maçlarında taraftarımızla kavuşacağız.” dedi.

Kaynak www.kesanpostasi.com

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.