Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-02 09:55:00

Bu yaz da konuklarını Antalya’nın en güzel sahili Lara’da ağırlamaya hazır

33 yıllık köklü geçmişiyle bugüne kadar sayısız misafirini konforlu tesisinde ağırlayan Club Hotel Sera, COVID-19 salgınına karşı alınan tedbirlerle, konuklarına yine eğlence ve huzuru bir arada sunan eşsiz bir yaz tatili yaşatacak…

 

Antalya’nın en güzel sahili Lara’da denize sıfır konumu, 200 metre kum sahili ve tesisinde bulunan 3 havuzu, 550 odası ve sahip olduğu 1.200 yatak kapasitesiyle Club Hotel Sera, 2020 yazında da keyifli bir tatil yapmak isteyen tüm konuklarını ağırlamaya hazır.

 

Havaalanına sadece 9 km uzaklıkta ve şehir merkezine oldukça yakın bir mesafede bulunan Club Hotel Sera, 33 yıllık geçmişi, profesyonel ekibinin üstün hizmet anlayışıyla konuklarına yaşattığı eşsiz konaklama ve tatil deneyimi ile ayrıcalıklı bir yere sahip.

 

İster güneş altında dinlenin, isterseniz keyifli yaz aktiviteleriyle dolu bir tatil geçirin…

Club Hotel Sera, 40 dönüme yayılmış geniş arazisinde hareketli ve enerji dolu bir tatilden hoşlanan konukları için tenis, basketbol, pinpon, deniz sporları gibi farklı spor aktivitelerinin yapılabileceği spor alanlarını bir arada sunarken; günü plajda güneşlenerek geçirmek isteyenleri ise 200 metrelik kum sahilinde ağırlıyor.

 

Yaşanan COVID-19 salgınıyla birlikte, Sağlık ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan tedbirlerin tamamının büyük bir titizlikle uygulandığı otelde, hijyen her noktada en üst düzeyde sağlanıyor.

 

Club Hotel Sera, zorlu geçen bahar aylarının yorgunluğunu atmak isteyen tüm misafirlerini, günlük çift kişilik oda fiyatı 950 TL’den başlayan fiyatlarıyla ağırlamak için bekliyor.

Club Hotel Sera hakkında daha detaylı bilgi için:www.clubhotelsera.com.tr


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.