Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-23 10:37:00

Deniz GYO ilk projesi Le Chic Bodrum’da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı

Prestijli ve butik projeler geliştirme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği gerçekleştirdi.

 

İş birliği ile projenin, otel bölümünün işletmesi, Kaya Holding tarafından Palazzo Luxury Collection standartlarında gerçekleştirilecek. Bodrum’un merkezinde yüksek kalitede hizmet sunacak olan tesiste, otel olarak hizmete girecek Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum, kapılarını 27 Temmuz’da açacak.

 

Özgün projeler üreten Deniz GYO ve yer aldığı sektörlerde başarıyla faaliyet gösteren Kaya Holding Le Chic Bodrum projesi için önemli bir anlaşma gerçekleştirdi. Deniz GYO’nun ilk karma projesi olan villa, rezidans ve otel bölümlerinden oluşan Le Chic Bodrum’un işletilmesi konusunda, Kaya Palazzo oteller zinciri ile mutabakat sağlandı.

 

Bodrum’un en şık yatırımı “Le Chic Bodrum”

 

Yarımadanın güneyinde Asarlık Bölgesi’nde kendisine ait 200 metre sahili bulunan, dört mevsim yaşanabilir şekilde özel mimari ile tasarlanan Deniz GYO’nun prestij projelerinden Le Chic Bodrum, 8 villa, 86 rezidans ve otel kısmından oluşuyor. Anlaşma ile proje içerisinde yer alan otel bölümünde Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum markasıyla ve Kaya Palazzo deneyimiyle yüksek kalitede konaklama hizmeti verilecek.

 

Kuzey rüzgârlarına kapalı, dingin bir koyda yer alan Le Chic Bodrum’da, 2+1’den villaya kadar farklı büyüklüklere ve plan şemasına sahip konutlar yer alırken, misafirlere açık-kapalı yüzme havuzu, SPA, fitness merkezi ve spor alanlarıyla da aktivite imkanları sunuluyor.

 

‘Palazzo Luxury Collection’ konseptinde hizmet verecek otel, kapılarını 27 Temmuz’da açacak. Kaya Palazzo oteller zinciri bu anlaşma ile ‘Palazzo Luxury Collection’ kalitesinde Kartalkaya, Belek ve Girne’de sunduğu konaklama ve hizmetini Bodrum’a da taşımış olacak.

 

Düzenlenen imza töreninde konuşan Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, Deniz GYO olarak Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da ilk karma projeleri Le Chic Bodrum’u hayata geçirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kaya şöyle konuştu; “Yaşanan küresel salgın nedeniyle ekonomik koşulların zorlaştığı dönemden geçmemize rağmen değer yaratan projemize ara vermedik ve nihayete erdirdik. Çünkü ülkemize inanıyor ve potansiyelini biliyoruz. Arsa bedeli dahil olmak üzere 500 Milyon TL’yi aşan yatırım tutarı ile Bodrum’un en iddialı projelerinden birine imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Turizm alanında büyük tecrübeye sahip Kaya Holding, yaptığımız anlaşma ile hem Kaya Palazzo Hotel’i hem de tesisin tamamının işletmesinden sorumlu olacak. Böylece Le Chic Bodrum’daki villa ve rezidansların sakinleri de Kaya Palazzo’nun ayrıcalıklı hizmetinden yararlanabilecek. Yeşil ve çevreci mimariyi geliştirdiğimiz Le Chic Bodrum’da, güneş enerjisi kullanımından elektrikli araç şarj istasyonlarına kadar her ayrıntı düşünülmüş durumda. Örnek bir iş birliği gerçekleştirmiş olmanın inancı ile hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”.

 

İş birliğine ilişkin görüşlerini paylaşan Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya da şu değerlendirmelerde bulundu; “Deniz GYO ile Bodrum’da gerçekleştirdiğimiz ve Türkiye’de konseptiyle bir ilk olan bu özel projede otel işletmesi olarak üst segment markamız Kaya Palazzo ile hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Palazzo markasıyla Girne, Belek, Kartalkaya ve şimdide Bodrum’da misafirlerimize sunduğumuz hizmet kalitesi, yarattığımız güven duygusu ve hissederek yaşanan lüks bugün bu projeye adımızı veren unsurlardan sadece birkaçı oldu. Otel bünyesinde sunduğumuz hizmetler site rezidans ve villalarında tatil yapan misafirlerin kullanımına da açık olacak. Bu konsept Bodrum’da bir ilk. Tam Pansiyon Plus Resort& Residences’ı hayata geçiriyoruz. Kaya Palazzo’nun üstün hizmet kalitesiyle birlikte misafirlerimizi 200 Metrelik doğal kumsalı ve özel koyu ile Bodrum’da ev konforunda 4 mevsim hiç bitmeyen bir tatil bekliyor’’ dedi.

İmza töreninde, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Mehmet Çitil ve Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya da hazır bulundu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.