Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-31 11:49:00

Yalıkavak Marina, aynı unvan için yarışmaya devam ediyor

‘Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası’ Yalıkavak Marina, 2020 yılında da aynı unvan için yarışmaya devam ediyor

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülerek Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Yalıkavak Marina için oylama tüm hızıyla devam ediyor. 28 Ağustos 2020 tarihine

kadar dileyenler Yalıkavak Marina için buraya (https://www.tyha.co.uk/marina-awards#form) tıklayarak kolayca oy verebilir.

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” oylaması tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin gururu ve ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası Yalıkavak Marina’nın dünya çapında kazandığı başarıyı sürdürmek için 28 Ağustos 2020 tarihine kadar oy verebilirsiniz. Hizmete girdiği ilk günden beri dünyanın en prestijli ödüllerini peş peşe toplayan Yalıkavak Marina, The British Yacht Harbour Association (TYHA) 5 Altın Çapa sertifikasına da sahip. 2019 yılında “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen Yalıkavak Marina, 2020’de de bu gurur verici unvanı taşımayı hedefliyor.

Bu prestijli unvanı taşımaya devam etmemiz için vereceğiniz her oy çok değerli! TYHA’nın verdiği ödül için oy kullanmak oldukça kolay. (web adresi: https://www.tyha.co.uk/marina-awards#formBuraya tıkladıktan sonra sayfada göreceğiniz yere Yalikavak Marina yazın, mail adresinizi ve varsa teknenizin ismini de ekleyerek oy verin (yoksa bu alana herhangi bir kelime de girebilirsiniz.) Oy vermek için bir yat sahibi olmak gerekli değil, dileyen herkes oy verebilir.

“Burada Her Şey Sizin İçin” (It’s All About You) mottosu ile deniz tutkusunu yılın 12 ayı kesintisiz yaşatan Yalıkavak Marina, 620 yatı aynı anda ağırlayabiliyor; hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. Dünyanın önde gelen 100’den farklı markasına ev sahipliği yapan Yalıkavak Marina, Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan gurme restoranları, butik otelleri ve Avrupa Birliği (“AB”) normlarındaki Mavi Bayraklı plajıyla deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayarak kişiye özel eşsiz bir marina deneyimi sunuyor. Türkiye yatçılık sektörünün marka elçisi olarak Türkiye karasularını, Bodrum yarımadasını ve Yalıkavak bölgesini uluslararası prestijli organizasyonlarda en üst düzeyde tanıtarak Türkiye’yi temsil eden Yalıkavak Marina, yılda yaklaşık 120 ülkeden 2 milyon misafir ağırlıyor. Yalıkavak Marina markası bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yalıkavak Marina Hakkında

Türkiye'nin gururu, Yalıkavak Marina'nın 2020-2021 döneminde Dünyanın En İyi Süperyat Marinası seçilebilmesi için OY VERIN! 2018-2019 döneminde sizin oylarınız sayesinde kazandığımız bu hak edilmiş ünvanı elimizde tutmamıza destek olun! The British Yacht Harbor Association (TYHA) tarafından düzenlenen bu organizasyon için oy verme süreci başladı. Tek yapmanız gereken buradaki LINKE TIKLAMAK, açılan sayfada Yalikavak Marina yazarak e-mail adresinizi ve varsa teknenizin ismini yazmak (tekneniz yoksa bu alana istediğiniz bir kelimeyi yazabilirsiniz). Sonuçlar Eylül 2020'de açıklanacak. HER oyunuz bizim için çok değerli!

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen, yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir. 2019 yılında aralarında ikonik M/Y Phoenix II, S/Y Better Place, M/Y O'Mega ve M/Y Lady M & M/Y Saluzi’nin de bulunduğu 90’dan fazla super yat Yalıkavak Marina’yı ziyaret etti ve daha fazlası bize doğru yelken açıyor!

Yalıkavak Marina, 100’den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Yalıkavak Marina ailesi bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina, Alışveriş Merkezi, Y-Lounge&Restaurant, Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi ile yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Yalıkavak Marina, Dubai, Moskova ve Monaco gibi birçok farklı şehirde gerçekleşen dünyaca ünlü fuarlarda Türkiye'yi temsil etmektedir. Ayrıca Yalıkavak Marina bölgenin en büyük charter fuarı olan TYBA (Türkiye Yatçılık ve Brokerlar Derneği) Yacht Show’un ve Uluslararası Balık Avcılığı Federasyonu sertifikalı her yıl düzenlenen MOST Bodrum (Akdeniz Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası) Kupası’nın ana sponsoru ve evsahibidir. Bunların yanısıra Uluslararası Denizcilik Festivali’nin ve Bodrum Cup Yelken yarışlarının da ana sponsorudur.

Yalıkavak Marina “UNICEF Platin Kanatlar” programının gururlu bir katılımcısıdır ve UNICEF Türkiye Ulusal Komitesi’ne destek olarak hem Türkiye hem de dünya çapındaki yardıma muhtaç çocukların temel haklarına kavuşmaları için çaba göstermektedir.

Yılda 1000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina’nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir.

Burada her şey Sizin için!


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.