Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-02 12:44:00

Birevim Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı’na Didem Sübar Özdemir getirildi

BİREVİM, tasarruf finansmanı sektöründe, aile şirketi kurumlar hariç, bir kadın yöneticiyi üst yönetime atayan ilk firma oldu. Firmanın Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

4 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren ve geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansman” modeli ile dikkat çeken “BİREVİM”, yeni bir ilke daha imza attı. Sektördeki, aile şirketi yapısındaki firmalar hariç, üst yönetimine bir kadın yönetici atayan ilk firma oldu. BİREVİM Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Didem Sübar Özdemir; markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

BİREVİM öncesi kariyerinde, 10 yıllık Denizbank, 2 yıllık Damat-Tween ve 1 yıllık Anadolu Grup-Çelik Motor markaları tecrübesi bulunan Sübar Özdemir’in; 6,5 yıllık Denizbank Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürlüğü ve Anadolu Grup-Çelik Motor CRM Projeleri Yöneticiliği, kariyerinin dikkat çekici görevleri arasında yer alıyor.

BİREVİM tarafından yapılan açıklamada, Sübar Özdemir’in Pazarlama Müdürlüğü görevi süresince, markanın özgün “Birlikte Tasarruf Finans” modelinin evlilik ve tarım gibi alanlara taşınması ve sektörde ilk defa gerçek anlamda uçtan uca hizmet modeli anlayışıyla müşteri deneyim yolculuğu geliştirilmesi gibi katkılarına dikkat çekilerek; “Sübar Özdemir yeni görevinde, markamıza stratejik açıdan çok daha önemli katkılarda bulunacaktır, pazarlama faaliyetlerimizin çok daha geniş alanlara taşınacağına eminiz.” dendi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.