Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-11 17:00:00

Kuaför eğitmeni Sinan Ergün salgın döneminde 99 ülkede 5000 ‘den fazla kuaföre eğitim verdi

Uluslararası kuaförlük ve saç kesim eğitmeni Sinan Ergün, 2020 yılında iki senedir hazırladığı online eğitimlerle dünyanın dört bir yanından binlerce kuaföre eğitim veriyor.

Türkiye’de bugüne kadar 4000’den fazla kuaföre fiziksel eğitim veren Ergün, eğitimlerini online ortama taşıyarak son 3 ayda 99 ülkeden 5000’den fazla kuaföre eğitim verdi.

Uluslararası lisansla saç kesim eğitimleri veren ve aynı zamanda Etiler’de kuaförlük yapan Sinan Ergün’ün kuaförlük ve saç kesim eğitimleri 99 ülkeye ulaştı. Türkçe’nin yanı sıra İngilizce olarak da eğitimlerini sunan Ergün, Temmuz ayı itibariyle vermiş olduğu online eğitimlere 5.000 ‘den fazla kuaför ve güzellik uzmanı katıldı. Ünlü kuaför uzun süredir üzerinde çalıştığı online kuaförlük eğitimlerine koronavirüs salgını döneminde hız vermiş ve son aylarda birkaç farklı saç kesim tekniği üzerine online eğitimler hazırlamıştı. Bu eğitimlerin yabancı dillerde de servis edilmesi uluslararası çapta büyük yankı uyandırdı.

 

Bu zamana kadar hazırladığı erkek ve kadın saç kesim eğitimleri ile 99 ülkeden 5.000 kuaför ve güzellik uzmanına ulaşan Sinan Ergün "Türk kuaförlüğünün daha iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağım. Türkiye’de verdiğim sac kesim teknikleri eğitimlerine meslektaşlarımız oldukça talep gösteriyordu, fakat şimdi dünyanın çeşitli ülkelerinden saç kesim teknikleri eğitimlerimin talep görmesi çok özel bir duygu ve oldukça mutluluk verici.” dedi.

 

Aktif olarak Uluslararası bir kuaför eğitmenliği firmasında Türkiye Koordinatörü görevinde bulunan Sinan Ergün, uluslararası lisansla grup dersleri ve birebir eğitimlerle de saç kesim teknikleri öğretiyor. Saçı, ancak sanatçının yeteneğiyle güzelliği ortaya çıkan, kişiye özel bir sanat eseri olarak gören Sinan Ergün, kadın ve erkek kesimlerinde hayal gücünün sınırlarını keşfediyor. 20 yıldan bu yana kuaförlük ve eğitmenlik yapan Ergün, ülkemizde Avrupa’daki kesim modellerinin etkin olduğunu ve modayı yakından takip ettiğimizi de belirtti.

 

Aynı zamanda ünlü kozmetik markalarının Avrupa ve Amerika’da benzerlerini yaptığı bu eğitimler Türkiye’de ise bir ilk. Ünlü kuaför eğitmeni, bu online eğitimlerde saç kesiminin detaylarını 19 yıllık bir eğitmenin titizliğiyle ile internet kullanıcılarına ulaştırıyor. Bugüne kadar 3000 ‘den fazla kuaföre eğitim veren Sinan Ergün, profesyonel eğitimleri online ortama taşıma yolunda ilk adımı atmış görünüyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.